Μπλάνκο: Ο 39χρονος «Ζορό» συνεχίζει την καριέρα του στην Αργεντινή

Μπλάνκο: Ο 39χρονος «Ζορό» συνεχίζει την καριέρα του στην Αργεντινή

bet365

Μετά από δυο χρόνια στην Έλλαδα ο 39χρονος πια Ίσμαελ Μπλάνκο επέστρεψε στην Αργεντινή και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα τρίτης κατηγορίας της Αργεντινής.

Μπορεί σε έξι μήνες ο Ίσμαελ Μπλάνκο να κλείσει τα 40 του χρόνια όμως δεν σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο «Ζορό» μετά από δυο χρόνια στην Ελλάδα, που αγωνίστηκε σε Αιγάλεω, Παναρκαδικό και Ιάλυσο επέστρεψε στην Αργεντινή και υπέγραψε συμβόλαιο με την Κλουμπ Σιουδάδ ντε Μπολίβαρ της τρίτης κατηγορίας.

Ο Μπλάνκο έκανε αισθητή την παρουσία του στην Ελλάδα, στην πρώτη του θητεία, όταν αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΕΚ την τετραετία 2007-11. Με τον «Δικέφαλο» στο στήθος μέτρησε 169 ματς, 72 γκολ, 24 ασίστ και σήκωσε το κύπελλο Ελλάδος της σεζόν 2010/2011, υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ. Εκτός από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες ο Αργεντινός φορ έχει αγωνιστεί Κολόν, Λιμπερτάδ, Ολίμπο, Σαν Λουίς, Λέγκια, Μόναχο 1860, Λανούς, Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, Ατλέτικο Τουκουμάν, Ατλέτικο Μίτρε και η Κλουμπ Σιουδάδ ντε Μπολίβα θα είναι η 15η ομάδα της καριέρας του.

 

Τελευταία Νέα