Ανόρθωση: Προς την έξοδο ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Προς την έξοδο ο Κετσπάγια

Newsroom
Ανόρθωση: Προς την έξοδο ο Κετσπάγια

bet365

Η διοίκηση της Ανόρθωσης θέλει να κάνει αλλαγές στο επιτελείο του Τιμούρ Κετσπάγια, ο Γεωργιανός διαφωνεί και οι δυο πλευρές οδεύουν προς «διαζύγιο».

Κόντα στην ολοκλήρωση της φαίνεται πως βρίσκεται η δεύτερη θητεία του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση. Μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτήριου η διοίκηση της ομάδας σκοπεύει να κάνει ριζικές αλλαγές τόσο σε επίπεδο ρόστερ, από το οποίο αποτελούν παρελθόν ο Νίκος Καλτσάς και ο Σπύρος Ρισβάνης, όσο και στο τεχνικό επιτελείο.

Πρόθεση της Ανόρθωσης είναι να διατηρήσει τον Γεωργιανό τεχνικό στον πάγκο αλλά να κάνει αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο του, όμως εκεί διαπιστώνεται το μεγάλο χάσμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κύπρο ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είχε συνάντηση σήμερα (3/6) με τη διοίκηση του συλλόγου και εξέφρασε την ρητή αντίθεση του για αλλαγές των συνεργατών του και αν δεν υπάρξει ανατροπή το «διαζύγιο» μοιάζει αναπόφευκτο.

Ο Κετσπάγια επέστρεψε στην Ανόρθωση το 2019 και σε 119 ματς έχει απολογισμό 56 νίκες, 31 ισοπαλίες, 32 ήττες, ενώ πέρυσι καθοδήγησε την ομάδα του στο κύπελλο. Ο Γεωργιανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου μέχρι το 2023.

 

Τελευταία Νέα