ΕΠΟ: Συνεχάρη Μπαλτάκο ο Τσέφεριν

Newsroom
ΕΠΟ: Συνεχάρη Μπαλτάκο ο Τσέφεριν

bet365

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν απέστειλε επιστολή στον Παναγιώτη Μπαλτάκο τον οποίο και συνεχάρη για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν απέστειλε επιστολή στον κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο με την οποία τον συγχαίρει για την εκλογή του στην προεδρία της Ε.Π.Ο. και του γνωρίζει πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα αποτελέσει μια έμπιστη πηγή υποστήριξης και συνδρομής στην πορεία του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Τσέφεριν:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ να δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει τόσες πολλές και ευρείες δυνατότητες και σε όλους τους εταίρους του παιχνιδιού –ήτοι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες κάθε ηλικίας, σύλλογοι, Εθνικές Ομάδες, διαμεσολαβητές, προπονητές, διαιτητές και διοικούντες– ώστε να αξίζει μια ηγετική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που θα αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες αυτές, καλλιεργώντας ευκαιρίες για όλους προκειμένου να ανέλθουν στο κορυφαίο επίπεδο και να απολαύσουν στο μέγιστο τα οφέλη που προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Παναγιώτη, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη θητεία σου. Θέλω να γνωρίζεις ότι η UEFA θα παραμείνει έμπιστη πηγή υποστήριξης και συνδρομής στην πορεία σου σε μια νέα και συναρπαστική εποχή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Μετά τιμής,

Αλεξάντερ Τσέφεριν
Πρόεδρος UEFA».

Ακολουθεί η πρωτότυπη επιστολή του κ. Τσέφεριν:

 

Τελευταία Νέα