Κάουτ: Πρώτη δουλειά στην προπονητική, ανέλαβε την Ντεν Χααγκ

Κάουτ: Πρώτη δουλειά στην προπονητική, ανέλαβε την Ντεν Χααγκ

Κώστας Ζάλιαρης
Κάουτ: Πρώτη δουλειά στην προπονητική, ανέλαβε την Ντεν Χααγκ

bet365

Ο Ντιρκ Κάουτ έγινε πλέον προπονητής και η πρώτη του δουλειά στο χώρο είναι στην πατρίδα του, την Ολλανδία, όπου η Ντεν Χααγκ του εμπιστεύθηκε το «τιμόνι» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο άλλοτε δαιμόνιος επιθετικός της Λίβερπουλ δοκιμάζει τις δυνάμεις του με μια πρόκληση, στην οποία πρόσθεσε ο ίδιος βάρος από την πρώτη στιγμή.

Μιλώντας κατά την παρουσίασή του, έκανε λόγο για μια ομάδα που είναι «κοιμώμενος γίγαντας και πρέπει να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Είναι και για εμένα μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση να εξελίξω τον εαυτό μου και τις προπονητικές μου ικανότητες».

Μετά το 2012, όταν και αποχώρησε από την Λίβερπουλ, πέρασε για λίγο από την Φενέρμπαχτσε και το 2015 επέστρεψε στην πατρίδα του.

Έπαιξε στην Φέγενορντ, την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου, αποσύρθηκε για λίγο το 2017, επανήλθε για λίγους μήνες για λογαριασμό της Quick Boys και το 2018 «κρέμασε» οριστικά τα παπούτσια του.

Στην ομάδα του Ρότερνταμ είχε επιστρέψει για να βρεθεί στο τμήμα κ-19 και τώρα ανέλαβε για πρώτη φορά ανδρικό τμήμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα