ΠΑΟΚ, Ρέιντζερς και Αντβέρπ στο 2nd Football 360 Summit για τη φυσική κατάσταση στο ποδόσφαιρο

Newsroom
ΠΑΟΚ, Ρέιντζερς και Αντβέρπ στο 2nd Football 360 Summit για τη φυσική κατάσταση στο ποδόσφαιρο

bet365

Η ενότητα φυσική κατάσταση θα αναλυθεί πολύπλευρα στο 2nd Football 360 Summit από τον Παρασκευά Πολυχρονόπουλο της Ρέιντζερς, τον Peter Catteeuw της Αντβέρπ και τον Γιώργο Τσονάκα του ΠΑΟΚ.

To 2nd Football 360 Summit by Gazzetta έρχεται στις 4-5 και Ιουνίου. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά συνέδρια παγκοσμίως θα υπάρξει μεταξύ άλλων ενότητα για τη φυσική κατάσταση, για την οποία θα μιλήσουν ο Παρασκευάς Πολυχρονόπουλος της Ρέιντζερς, ο Peter Catteeuw της Αντβέρπ και ο Γιώργος Τσονάκας του ΠΑΟΚ. Τρεις καταξιωμένοι προπονητές, που συμβάλλουν τα μέγιστα στις επιτυχίες των ομάδων τους.

1

Ας μην ξεχνάμε ότι η Ρέιντζερς έπαιξε εφέτος στον τελικό του Europa League και διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, η Αντβέρπ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Βέλγιο και είναι ευκαιρία να μάθει κανείς πώς δουλεύεται όλο το οικοδόμημα εκγύμνασης με έμφαση στο ποδοσφαιρικό ασκησιολόγιο. Σε μια χρονιά κατά την οποία ο ΠΑΟΚ έδωσε πάρα πολλά παιχνίδια, είναι σημαντικός ο ρόλος του γυμναστή αποκατάστασης που θα μιλήσει στο 2nd Football 360 Summit.

Αν συνυπολογίσουμε και τον Ρέιμοντ Φερχάιγεν, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο της φυσικής κατάστασης, το ενδιαφέρον θα είναι δεδομένα μεγάλο. Γνώσεις που θα μπορέσουν οι προπονητές και προπονητές φυσικής κατάστασης να αξιοποιήσουν στην καθημερινότητά τους, παίρνοντας το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τις ομάδες τους!

2

2nd Football 360 Summit 2022: Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταξίδι!

Πληροφορίες και εγγραφή στο: https://bit.ly/3OTFL4S

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα