Η Kingbet δεν σταματά και βρίσκει ματς από Ρουμανία και Βορρά

Newsroom
Η Kingbet δεν σταματά και βρίσκει ματς από Ρουμανία και Βορρά

bet365

Τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ του ρουμανικού πρωταθλήματος. Χωρίς βαθμολογικές ανησυχίες Αργκες και Βολουντάρι.

Αήττητη εδώ και 29 παιχνίδια στο φινλανδικό πρωτάθλημα η Κούοπιο. Στην τελευταία δυάδα της Β’ Νορβηγίας οι Σκέιντ και Στιόρνταλς Μπλινκ. Πέντε over στα έξι τελευταία της Νόρμπι με την Ούτσικτενς, για τη Β’ Σουηδίας.

Αργκες - Βολουντάρι

Αργκες και Βολουντάρι συναντιούνται για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του ρουμανικού πρωταθλήματος (17:30). Δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο. Η Αργκες έρχεται από 4 ήττες. Εχασε στα 8 από τα 9 παιχνίδια της στη λίγκα. Εχει σημειώσει μόνο τρία γκολ σε αυτά, και έχει δεχτεί 25.
Η Βολουντάρι έχει 2 νίκες στα 9 παιχνίδια της στα πλέι οφ (δύο ισοπαλίες, πέντε ήττες). Είναι χωρίς «τρίποντο» εδώ και 6 αναμετρήσεις. Δέχτηκε γκολ στις 10 από τις 11 τελευταίες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.
Τον τελευταίο μήνα συναντήθηκαν δύο φορές για το Κύπελλο. Η Βολουντάρι επικράτησε 2-0 εντός και 1-0 εκτός. Στο πρωτάθλημα ωστόσο, η Αργκες είναι αήττητη φέτος στις μεταξύ τους μονομαχίες: 2-0 εκτός, 1-0 εκτός και 0-0 εντός. Το «Χ» επιλέγουμε για τη σημερινή τους συνάντηση, με απόδοση 3.15.

Χέλσινγκφορς - Κούοπιο

Χέλσινγκφορς και Κούοπιο μονομαχούν για την 9η αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος. Η Χέλσινγκφορς βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης με τρεις βαθμούς, όλοι από ισοπαλίες.
Η Κούοπιο είναι αήττητη, με 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Εχει να ηττηθεί στο πρωτάθλημα από τις 29 Μαΐου 2021 (29 παιχνίδια), 2-1 εντός έδρας από τη Χάκα. Εχει θετική παράδοση με τη Χέλσινγκφορς: 8 νίκες και 4 ισοπαλίες στις 12 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους. Οι δύο τελευταίες έληξαν 0-0.
Το «Χ» είναι το σημείο που επιλέγουμε από τη σημερινή τους αναμέτρηση που ξεκινά στις 18:00. Στο 4.10 η τιμή του.

Σκέιντ - Στιόρνταλς Μπλινκ

Για την 7η αγωνιστική της Β’ Νορβηγίας η Σκέιντ υποδέχεται στις 19:00 τη Στιόρνταλς Μπλινκ. Η γηπεδούχος επανήλθε φέτος στην κατηγορία έπειτα από μία διετία στη Γ’. Στο τελευταίο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος έκλεισε τις υποχρεώσεις της με το εντός έδρας 12-0 επί της Ρόζενμποργκ Β’. Στο φετινό πρωτάθλημα όμως δεν έχει ακόμα βαθμό: 6 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Εχει σημειώσει 7 γκολ και έχει δεχτεί τα διπλάσια.
Δύο βαθμούς έχει συγκεντρώσει από την πλευρά της η Στιόρνταλς Μπλινκ. Εχει πετύχει 6 γκολ και έχει δεχτεί 11. Και οι δύο ισοπαλίες της ήταν εκτός έδρας. Επιλέγουμε το Χ2 για τη φιλοξενούμενη με απόδοση 1.70.

Νόρμπι - Ούτσικτενς

Ενατη αγωνιστική στη Β’ Σουηδίας, και η Νόρμπι συναντά την Ούτσικτενς (20:00). Η Νόρμπι νίκησε στις 2 από τις 12 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Στις δύο πιο πρόσφατες έμεινε στο «Χ».
Η Ούτσικτενς έχει δύο ήττες και δύο νίκες στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της στο τρέχον πρωτάθλημα. Σκόραρε στις 6 από τις 7 τελευταίες εκτός έδρας επίσημες αναμετρήσεις της. Οι 3 πιο πρόσφατες μονομαχίες τους στην έδρα της Νόρμπι είχαν γκολ/γκολ. Οι 5 από τις 6 τελευταίες τους στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκαν από over. Ποντάρουμε στα προγνωστικά ποδοσφαίρου σήμερα στο ακριβές σκορ 2-1 υπέρ της Νόρμπι, με απόδοση 8.00.

 

Τελευταία Νέα