Πόρτο - Τοντέλα 3-1: Νταμπλούχοι οι Δράκοι, πήραν και το Κύπελλο!

Πόρτο - Τοντέλα 3-1: Νταμπλούχοι οι Δράκοι, πήραν και το Κύπελλο!

Newsroom
Πόρτο - Τοντέλα 3-1: Νταμπλούχοι οι Δράκοι, πήραν και το Κύπελλο!

bet365

Η Πόρτο ολοκλήρωσε μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ, αφού νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου με 3-1 την Τοντέλα και ζευγάρωσε τις κούπες της.

Η Πόρτο του Σέρχιο Κονσεϊσάο δεν έμεινε απλώς στο πρωτάθλημα. Έπειτα από... διάλειμμα μιας σεζόν, οι Δράκοι κατέκτησαν και το Κύπελλο Πορτογαλίας, καθώς επικράτησαν της «πρωτάρας» Τοντέλα με 3-1 και σήκωσαν και τη δεύτερη κούπα της σεζόν.

Η παρθενική συμμετοχή της αντιπάλου σε τελικό της διοργάνωσης λειτούργησε δεδομένα υπέρ των Δράκων, καθώς η απειρία σε αυτό το επίπεδο φάνηκε καθοριστική. Η Πόρτο άνοιξε από νωρίς το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταρέμι (22΄), προτού ο Περέιρα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 52΄.

Η Τοντέλα προσπάθησε να αντιδράσει και φάνηκε να επιστρέφει προσωρινά στον τελικό με το γκολ του Μπόργκες, όμως η ελπίδα κράτησε για μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Κι αυτό διότι στιγμές μετά τη σέντρα, ο Ταρέμι βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και σφράγισε το 18ο Κύπελλο στην ιστορία της Πόρτο, που ολοκλήρωσε τη σεζόν με το πιο ιδανικό φινάλε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα