Υπάρχουν και άλλες επιλογές στην Kingbet εκτός από τον Ολυμπιακό και το Final Four

Newsroom
Υπάρχουν και άλλες επιλογές στην Kingbet εκτός από τον Ολυμπιακό και το Final Four
Μπορεί ο Ολυμπιακός και το Final Four να κλέβουν την παράσταση σήμερα, ωστόσο υπάρχουν και άλλες επιλογές για στοιχηματισμό.

Καλημέρα. Σε μία ημέρα που τα φώτα πέφτουν στο Βελιγράδι και στη μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague, εμείς θα το πάρουμε... ανάποδα! Ξεκίνημα με ποδόσφαιρο για να ολοκληρώσουμε περνώντας σε προγνωστικά ευρωλίγκα στο δεύτερο κομμάτι της στήλης.

Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ, στις δύο το κίνητρο είναι μεγάλο. Στο Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας καίγεται η γηπεδούχος, ενώ στη μάχη Άστον Βίλα – Μπέρνλι αυτή που αναζητά βαθμό ή βαθμούς είναι η φιλοξενούμενη. Αμφότερες αδιάφορες στον αγώνα Τσέλσι – Λέστερ.

Σαφώς πιο εύκολη θεωρητικά η αποστολή της Έβερτον. Με νίκη στο σπίτι της και μπροστά στο κοινό της εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία αδιαφορώντας τι κάνουν οι ανταγωνιστές. Σημαντικό μέγεθος στο Νησί τα «ζαχαρωτά», μετά από σερί 3-1-0 (και οι τρεις νίκες 1-0, η ισοπαλία 1-1), έχυσαν την καρδάρα με το γάλα χάνοντας εντός από την Μπρέντφορντ. Τυχεροί αφού άμεσα τους δίνεται ευκαιρία να επανορθώσουν. Δεν πιστεύουμε να την πετάξουν και αυτή. Μας κάνει ο άσος στο 1.90 που κυμαίνεται.

Στην Ολλανδία έχουμε τα πρώτα ματς των πλέι οφ για έξοδο στην Ευρώπη. Η Χέρενφεν υποδέχεται την Άλκμααρ και η Ουτρέχτη τη Φίτεσε. Είκοσι βαθμούς πίσω από την Άλκμααρ τερμάτισε η Χέρενφεν. Πιο ποιοτικό σύνολο οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο θα αποφύγουμε το σημείο μιας και ακολουθεί ρεβάνς. Και οι δύο αγαπούν τα μεγάλα σκορ. Εξι σερί Over για τη Χέρενφεν, επτά στα οκτώ τελευταία για την Άλκμααρ (όλα G/G). Κρατάμε το Over σε απόδοση 1.75.

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Ουτρέχτης στην άλλη αναμέτρηση. Αήττητη η Φίτεσε στα πέντε τελευταία ραντεβού τους ανεξαρτήτως έδρας. Κοιτάμε προς τα δεξιά (Χ2) ενισχύοντας την απόδοση με Over 1,5 φτάνοντας σε τιμή 2.30.

Και περνάμε στο βαρύ χαρτί της ημέρας! Στις 19:00 όσοι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε τηλεοπτικό δέκτη θα αναζητήσουν ολυμπιακος εφεσ live streaming προκειμένου να μην χάσουν τη μάχη των «ερυθρόλευκων» απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ακόμα και αν στο τέλος οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν τα καταφέρουν, θεωρούμε θα συμβεί στις λεπτομέρειες. Για επιλογή που θα μπει σε δυάδα μας κάνει το περιθώριο ήττας του Ολυμπιακού έως 6,5 πόντους (πληρωνόμαστε σε περίπτωση νίκης και ήττας έως και 6 πόντους) σε απόδοση 1.50.

Είπαμε όμως δυάδα. Αποδεκτό στα προγνωστικα ευρωλιγκα το 1.60 που προσφέρεται να κερδίσει η Μπαρτσελόνα τη Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο ημιτελικό που ξεκινά στις 22:00. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα στη σεζόν και έχουν κάνει… πελάτισσα τη Ρεάλ μετρώντας πέντε σερί νίκες.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

 

Τελευταία Νέα