Άρης Λεμεσού - Απόλλων Λεμεσού 1-4: Στέφθηκαν πρωταθλητές Αλμπάνης, Μαυρίας και Aυλωνίτης

Άρης Λεμεσού - Απόλλων Λεμεσού 1-4: Στέφθηκαν πρωταθλητές Αλμπάνης, Μαυρίας και Aυλωνίτης

Άρης Λεμεσού - Απόλλων Λεμεσού 1-4: Στέφθηκαν πρωταθλητές Αλμπάνης, Μαυρίας και Aυλωνίτης

bet365

Ο Απόλλωνας Λεμεσού των Χρήστου Αλμπάνη, Χάρη Μαυρία, Τάσου Αυλωνίτη και του «γαλανόλευκου» επιτελείου επικράτησε με 4-1 στην έδρα του Άρη Λεμεσού και εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Ακόμα τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές στέφθηκαν πρωταθλητές σε πρωτάθλημα του εξωτερικού, καθώς ο Απόλλων Λεμεσού των Χρήστου Αλμπάνη, Χάρη Μαυρία και Τάσου Αυλωνίτη επικράτησε με 4-1 του Άρη Λεμεσού και εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας έχει 58 βαθμούς, ενώ ο δεύτερος ΑΠΟΕΛ είναι στο -6.

Η ομάδα του Τσόρνιγκερ άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Σπόλιαριτς, ο Άρης ισοφάρισε στο 24' με αυτογκολ του Καμάς, ο Κυριάκου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 33', ο πρώην επιθετικός του Άρη, Νικολάς Ντιγκινί έκανε το 1-3 στο 44' και στο 81' ο Πίττας διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Ο Μαυρίας ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ο Αλμπάνης έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Αυλωνίτης ήταν εκτός αποστολής

Ο Απόλλωνας κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του μετά από 16 χρόνια αναμονής, ενώ ο σύλλογος έχει στο παλμαρέ του εννέα κύπελλα.

Ο δανεικός εξτρέμ της ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης μέτρησε 28 συμμετοχές μέσα στη σεζόν με πέντε γκολ και μια ασίστ, ο Χάρης Μαυρίας αγωνίστηκε 26 φορές με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ ο Αυλωνίτης που αποκτήθηκε τον Γενάρη από την Άσκολι κατέγραψε επτά συμμετοχές. Εκτός από τους ποδοσφαίριστες ελληνικό στοιχείπ υπάρχει και στο επιτελείο του Απόλλωνα, καθώς εργάζονται ο γυμναστής, Σωτήρης Ρούσσης, ο γιατρός Κυριάκος Κακαβελάκης και ο φυσιοθεραπευτής, Κώστας Παππάς.

 

Τελευταία Νέα