UEFA: Mε εκπρόσωπο της «εξορισμένης» Ρωσίας το 46ο συνέδριό της Ομοσπονδίας

UEFA: Mε εκπρόσωπο της «εξορισμένης» Ρωσίας το 46ο συνέδριό της Ομοσπονδίας

bet365

H UEFA επέτρεψε σε εκπρόσωπο της «αποκομμένης» από το ποδόσφαιρο, Ρωσίας να συμμετάσχει στο 46ο συνέδριό της Ευρωπαϊκής Ποδόσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στη Βιέννη έλαβε χώρα την Τετάρτη (11/5) το 46ο συνέδριό της UEFA, στο οποίο έλαβε μέρος εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας της Ρωσίας, η οποία είναι «αποκομμένη» από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θυμίζουμε πως λόγω του πολέμου στην Ουκρανία οι Εθνικές Ομάδες και οι σύλλογοι της Ρωσίας έχουν αποκλειστεί μέχρι νεωτέρας, από όλες τις διοργανώσεις.

«Ο Γενικός Γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας παρευρέθηκε στο σημερινό Συνέδριο στη Βιέννη», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της UEFA.

«Αν με ρωτούσατε πριν από ένα μήνα, θα σκεφτόμουν διαφορετικά από σήμερα. Και σε ένα μήνα, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Δεν θα απέκλεια τίποτα, αλλά δεν θα έλεγα ότι θα συμβεί κάτι στο μέλλον. Οι κυρώσεις μας ήταν σκληρές για τους αθλητές, τους λυπάμαι, αλλά σε μια τέτοια κατάσταση δεν υπήρχαν άλλες λύσεις. Ας δούμε στο μέλλον. Αυτό που ελπίζω, και ελπίζουμε όλοι, είναι να σταματήσει η τρέλα το συντομότερο δυνατό», ανέφερε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν σε συνέντευξη Τύπου μετά το Συνέδριο σχετικά με τη Ρωσία.

Aπό την πλευρά της η Ομοσπονδία της Ουκρανίας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της, Αντρίγιε Παβέλκο, o οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του και βγήκε με βιντεοκλήση από ένα βομβαρδισμένο γήπεδο στο Τσέρνιγκοφ.

 

Τελευταία Νέα