Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 3-2: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα Αλμπάνης, Μαύριας και Αυλωνίτης!

Newsroom
Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 3-2: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα Αλμπάνης, Μαύριας και Αυλωνίτης!

bet365

O Aπόλλων Λεμεσού του Χρήστου Αλμπάνη, του Τάσου Αυλωνίτη και του σκόρερ Χάρη Μαυρία πήρε το ντέρμπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ με σκορ 3-2 και είναι μια «ανάσα» από το τέταρτο πρωτάθλημα του.

Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα είναι ο Απόλλων Λεμεσού! Η ομάδα των Χρήστου Αλμπάνη, Τάσου Αυλωνίτη και Χάρη Μαυρία νίκησε στο «Τσίριο» τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ με σκορ 3-2 και είναι «αγκαλιά» με το τέταρτο πρωτάθλημα τους και πρώτο μετά από 16 χρόνια. Ο Απόλλωνας «έσπασε» αρνητικό σερί εννέα αγωνιστικών (οκτώ ισοπαλίες - μια ήττα) και διεύρυνε τη διαφορά του από τους δεύτερους «κιτρινομπλέ» στους τέσσερις βαθμούς (55-51), δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

O Γιάννης Πίττας άνοιξε το σκορ στο 20' μετά από ασίστ του πρώην επιθετικού του Άρη, Νικολάς Ντιγκινί και στο 30΄ο Χάρης Μαυρίας έκανε το 2-0 με το πρώτο του γκολ μετά τον Αύγουστο του 2019. Ο νεαρός Στατσίας μείωσε το σκορ στο 61' ο Τζάνγκα στο 72' έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του και στο 76' ο Οκριασβίλι μείωσε σε 3-2, το οποίο έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ο σκόρερ Χάρης Μαυρίας αγωνίστηκε για 78 λεπτά, ο δανεικός εξτρέμ από την ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης ήταν εκτός αποστολής.

 

Τελευταία Νέα