ΠΣΑΠΠ: Εκλογές στις 9 Μαΐου

Newsroom
ΠΣΑΠΠ: Εκλογές στις 9 Μαΐου

bet365

Στις 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (ΤΓΣ) των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών μελών ΠΣΑΠΠ (ΠΣΑΠΠ – ΤΑΠ) για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 9 Μαΐου 2022 και ώρα 13:00, στο ξενοδοχείο Crown Plaza Athens-City Center (Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα/αίθουσα Ballroom EF), θα λάβει χώρα η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (ΤΓΣ) των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών μελών ΠΣΑΠΠ (ΠΣΑΠΠ – ΤΑΠ).

Κατά την ανωτέρω ΤΓΣ θα διεξαχθούν, μεταξύ άλλων, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, για την τετραετία 2022-2026.

Όσοι από τα τακτικά μέλη του ΠΣΑΠΠ επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην επίσημη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Συνδέσμου ([email protected]), μέχρι και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και ώρα 23:59.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όσα μέλη έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους, μέχρι και την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες και αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και ψήφου στην εκλογική διαδικασία, έχουν όσα μέλη έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους μέχρι και την ημέρα έναρξης της ΤΓΣ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Συνδέσμου και στα τηλέφωνα 210 8210693 ή 210 8239179».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα