Φαν Χάαλ: Επιτυχημένη η θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη

Φαν Χάαλ: Επιτυχημένη η θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη

Κώστας Ζάλιαρης
Φαν Χάαλ: Επιτυχημένη η θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη

bet365

Ο 70χρονος, Λουίς Φαν Χάαλ, γνωστοποίησε ότι η θεραπεία την οποία ακολουθούσε για τον καρκίνο του προστάτη ήταν απόλυτα επιτυχημένη και σκοπεύει να βρεθεί κανονικότατα στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο του προστάτη με τον οποίο είχε διαγνωστεί, ωστόσο, είχε κάνει τουλάχιστον 25 ραντεβού για την απαραίτητη θεραπεία ώστε να ξεπεράσει την αρρώστια.

«Έπρεπε να περιμένω 5 ή 6 μήνες για να φανεί τελικά αν τα είχαμε καταφέρει με τη θεραππεία που κάναμε κι αν το αποτέλεσμα ήταν επιτυχές» σχολίασε ο Φαν Χάαλ στο ANP και πρόσθεσε:

«Για αρκετό καιρό το κρατούσα κρυφό και υπήρχαν μέρες που έφευγα από το γήπεδο μετά από παιχνίδια και πήγαινα κρυφά στο νοσοκομείο για τη θεραπεία. Δεν το ήξεραν καν οι παίκτες μου.

Είχα επιθετική μορφή καρκίνου, αν και από το συγκεκριμένο είδος δεν υπάρχει μεγάλο ποσοστό θανάτων. Στο 90% των περιπτώσεων γιατρεύεται. Χαίρομαι πολύ που από την οικογένεια και τους φίλους μου δεν είχε βγει τίποτα προς τα έξω. Αυτό δείχνει και την εχεμύθειά τους».

 

Τελευταία Νέα