«Τρένο» η Kingbet στην Formula 1 και τώρα τριάδα κορυφής με 9.21

Newsroom
«Τρένο» η Kingbet στην Formula 1 και τώρα τριάδα κορυφής με 9.21

bet365

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Εδώ είμαστε και σήμερα για να αναλύσουμε και να ποντάρουμε σε σημεία με αξία και ευκαιρίες που προκύπτουν από το ευρωπαϊκό κουπόνι.

Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν το «παρών» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης με μοναδικό στόχο την επιτυχία και το ταμείο. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε για σήμερα.

Ξεκίνημα από τη γειτονική μας Τουρκία. Νωρίς το απογευματάκι η Μπασάκσεχιρ φιλοξενείται στη Σεβάστεια από τη Σίβασπορ. Οι φιλοξενούμενοι με σοβαρό κίνητρο το ευρωπαϊκό εισιτήριο επέστρεψαν στις νίκες μόλις την προηγούμενη εβδομάδα – μετά από τρεις αγωνιστικές – επικρατώντας της ουραγού του τουρκικού πρωταθλήματος Μαλάτιασπορ με 2-0.

Με ανεβασμένο το ηθικό θα επιδιώξουν να αποδράσουν με το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι της 4ης θέσης. Στο -2 και με έναν αγώνα λιγότερο από την Αλάνιασπορ, κάνουν το μεγάλο άλμα με νίκη. Σε αυτή την έδρα μάλιστα, μετρούν 7 νίκες και 2 ήττες στα 12 τελευταία από το 2009 (2-5-7). Με μονόπλευρο το κίνητρο αυτής της αναμέτρησης, έχει αξία το 2.50 του διπλού.

Την ίδια ώρα πηγαίνοντας προς τα δυτικά βλέπουμε την προσπάθεια της Νάπολι για κορυφή. Προερχόμενη από τρείς σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας, στις οποίες σημείωσε 2+ γκολ, υποδέχεται στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» τη Φιορεντίνα που βρίσκεται στην 8η θέση και το -2 από τη Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι, είδαν την Ιντερ να παίρνει χθες τη νίκη 2-0 επί της Βερόνα, είναι στον 1 βαθμό από την πρωτοπόρο Μίλαν που δοκιμάζεται το βράδυ στην έδρα της Τορίνο. Απερίσπαστη, μπορεί με νίκη να πατήσει κορυφή έστω και προσωρινά.

Φύσει επιθετική ομάδα έχει μείνει μακριά από τα γκολ μόνο σε ένα ματς (0-1 εντός από τη Μίλαν) μες το 2022 και έχει σημειώσει 19 γκολ στα 10 τελευταία ματς της Σέριε Α. Γίνεται σαφές ότι είναι το φαβορί του αγώνα, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις. Τίμιος ο άσος του 1.75, φτάνει στο 2.07 σε συνδυασμό με το over 1.5.

Αφήσαμε για το τέλος, το μεγάλο ματς των δύο τεράστιων ονομάτων. Μονομαχία με φόντο τον τίτλο των τίτλων. Μονοπωλεί το ενδιαφέρον και δεν είναι άλλο από το Μάντσεστερ Σίτι Λίβερπουλ. Η μοίρα έφερε τις δύο ομάδες να συναντηθούν ανάμεσα στα ευρωπαϊκά τους ραντεβού, συνεπώς δεν έχουν ούτε λεπτό χαλάρωσης. Διεκδικούν τα πάντα και τα διεκδικούν τώρα. Χωρίς δικαιολογίες για το παραμικρό.

Η σημερινή γηπεδούχος προέρχεται στο στοιχημα αποτελεσματα από το νικηφόρο 1-0 εντός επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ένα αποτέλεσμα 100% δίκαιο, μας και η αντίπαλός της δεν επιχείρησε ούτε ένα σουτ. Το γκολ του Βέλγου Ντε Μπρόινε χωρίζει τις δύο ομάδες που λύσουν οριστικά τις διαφορές τους την προσεχή Τετάρτη. Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για τη Λίβερπουλ που δεν άφησε περιθώρια απέναντι στην Μπενφίκα, την οποία νίκησε με 3-1 στη Λισαβώνα. Τυπική διαδικασία η ρεβάνς στο «Ανφιλντ», όμως η ομάδα του Κλοπ παίζει πάντα με «φουλ» μηχανές, άρα δεν υπάρχει κάποια άλλη συζήτηση.

Αδικεί τη Λίβερπουλ το σετ αποδόσεων με μια πρώτη ματιά. Για μια ομάδα «ψημένη» σε τέτοιες καταστάσεις – όχι ότι η Σίτι δεν είναι – δεν υπάρχει διπλό που να αγγίζει το 4.00. Κι αν υπάρχει, τότε σε προκαλεί στοιχηματικά να το ακολουθήσεις. Δεκτές όλες οι ενστάσεις, αλλά εδώ μιλάμε για στοίχημα και ψάχνουμε αξίες. Κατά συνέπεια, παίρνοντας με κάλυψη το Χ2 σε απόδοση 1.78 έχουμε ένα ακόμη πολύ καλό σημείο που συμπληρώνει τη σημερινή μας τριάδα.

Προτίμηση σε τρία σημεία με κίνητρο στη σημερινή μας στήλη που φτάνει την απόδοση του 9.21. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

 

Τελευταία Νέα