Γιακουμάκης - Σέλτικ: One-man show και δεύτερο σερί χατ-τρικ στο «Celtic Park»! (vid)

Γιακουμάκης - Σέλτικ: One-man show και δεύτερο σερί χατ-τρικ στο «Celtic Park»! (vid)

Γιακουμάκης - Σέλτικ: One-man show και δεύτερο σερί χατ-τρικ στο «Celtic Park»! (vid)

bet365

«One-man show» από τον Γιώργο Γιακουμάκη, συμπλήρωσε το δεύτερο χατ-τρικ του με τη φανέλα της Σέλτικ μέσα σε έναν μήνα και διαμόρφωσε... μόνος του το τελικό 4-0 (είχε και ασίστ)!

Η περίοδος προσαρμογής στη Σκωτία και την Πρέμιερσιπ πήρε καιρό για τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο Έλληνας στράικερ, όμως, έχει βρει για τα καλά ρυθμό μέσα στο 2022 και πλέον δεν σταματά να σκοράρει με τη φανέλα της Σέλτικ. Το ματς κόντρα στη Ρος Κάουντι ήταν το αποκορύφωμα.

Με δεύτερο σερί χατ-τρικ μπροστά στο κοινό των Κελτών και μία ασίστ, ο πρώτος σκόρερ της περσινής Eredivisie πήρε από το... χέρι την ομάδα του και την οδήγησε σε περίπατο κορυφής, διευρύνοντας ξανά τη διαφορά από τη 2η Ρέιντζερς στο +6 (ματς λιγότερο).

Έναν μήνα μετά το πρώτο του χατ-τρικ κόντρα στη Νταντί, ο Γιακουμάκης επέστρεψε στο «Celtic Park» (είχε χάσει το παιχνίδι με τη Σεντ-Μίρεν ενδιάμεσα λόγω τραυματισμού) και «τρέλανε» τους φίλους της Σέλτικ κάνοντας του... κεφαλιού του!

Στο 11' άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό άλμα κι εκτέλεση στο δεύτερο δοκάρι από τη σέντρα του Ζότα, στο 18' διπλασίασε τα τέρματά του με... διπλή κεφαλιά και στο 26' πιστώθηκε την ασίστ επίσης με το κεφάλι στον Μαέντα για το 3-0 σε χρόνο-εξπρές. Με τέτοια φόρα, το τρίτο γκολ έμοιαζε ζήτημα χρόνου και τελικά ήρθε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, από την άσπρη βούλα. Ο 28χρονος διεθνής στράικερ έστειλε τον κίπερ στην απέναντι γωνία και έγραψε το τελικό 4-0, φτάνοντας έτσι τα 12 γκολ σε 22 συμμετοχές, ενώ μετρούσε μόλις ένα στις πρώτες εννέα!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα