Νέα Ζηλανδία: Παίκτρια πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ με αυτογκόλ σε 36' κι έγινε αλλαγή (vids)

Κώστας Τόπας
Νέα Ζηλανδία: Παίκτρια πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ με αυτογκόλ σε 36' κι έγινε αλλαγή (vids)

bet365

Η Μικαέλα Μουρ έστειλε άθελά της τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον προπονητή της πριν το ημίχρονο.

Η Μικαέλα Μουρ πραγματοποίησε την 50η εμφάνισή της με τα χρώματα της εθνικής της ομάδας, τη Νέα Ζηλανδία κόντρα στις ΗΠΑ για το Κύπελλο Σιμπιλίβς, αλλά δεν κατάφερε να συνδυάσει αυτό το σπουδαίο επίτευγμα με μια θετική εμφάνιση.

Η 25χρονη, που αγωνίζεται με τη Λίβερπουλ στο Γυναικείο Πρωτάθλημα κατάφερε μέσα σε 36 λεπτά αγώνα να πετύχει τρία αυτογκόλ!

Το πρώτο επιτεύχθηκε στο πέμπτο λεπτό. Η Αμερικανίδα φόργουορντ Σοφία Σμιθ έκανε μια σέντρα στο πέναλτι της Νέας Ζηλανδίας και η Μουρ στην προσπάθειά της να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στην εστία της ομάδας της. Ενα λεπτό αργότερα πέτυχε και δεύτερο αυτογκόλ, ενώ ο χειρότερος εφιάλτης της Μουρ ολοκληρώθηκε στο 36ο λεπτό βάζοντας ξανά το όνομά της στον πίνακα των σκόρερ, αλλά για την αντίπαλη ομάδα.

Μάλιστα, η νεαρή ποδοσφαιρίστρια πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ με αυτογκόλ, σκοράροντας με το αριστερό, το δεξί πόδι αλλά και το κεφάλι. Ο προπονητής της βλέποντας πως την Μικαέλα Μουρ να στέλνει τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα της Νέας Ζηλανδίας, δεν είχε άλλη επιλογή από το να την αντικαταστήσει πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτο ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η γυναικεία ομάδα των ΗΠΑ πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα και διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

@Photo credits: Video Screen
 

Τελευταία Νέα