Φούντας: Συμφωνία με την DC United, γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος της ομάδας!

Φούντας: Συμφωνία με την DC United, γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος της ομάδας!

Κώστας Ζάλιαρης
Φούντας: Συμφωνία με την DC United, γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος της ομάδας!

bet365

Ο Ταξιάρχης Φούντας είναι έτοιμος να ζήσει το αμερικανικό όνειρο και να παίξει από το καλοκαίρι και μετά στην Ουάσινγκτον με την DC United, έχοντας συμφωνήσει με μισθό που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο της ομάδας!

O 26χρονος Έλληνας επιθετικός είναι έτοιμος να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και από το καλοκαίρι να γίνει επίσημα μέλος της DC United.

Όπως αναφέρει η Washington Post, ο Φούντας έχοντας μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Ραπίντ Βιέννης, συζήτησε με το αμερικανικό κλαμπ και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.

Αυτό το deal φέρεται να έκλεισε για μια τριετία έναντι 7 εκατομμυρίων δολαρίων, πράγμα που κάνει τον ποδοσφαιριστή τον πιο ακριβοπληρωμένο του ρόστερ και έναν από τους πιο καλά αμειβόμενους στο MLS.

Το γεγονός πως η μεταγραφή θα ισχύσει από το καλοκαίρι και μετά, αναγκαστικά θέτει τον Φούντα εκτός πλάνων για τα ματς που θα έχουν διεξαχθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, αφού η Λίγκα στις ΗΠΑ αρχίζει στα τέλη του επόμενου μήνα.

Στην Ραπίντ βρίσκεται από το 2019 όπου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική θητεία μέχρι στιγμής, ενώ, οι Γερμανία και Αυστρία είναι οι χώρες που δοκίμασε τις δυνάμεις του αποχωρώντας από το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας παίξει σε ΑΕΚ, Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα