Σε δημοπρασία αντικείμενα και ακίνητα του Ντιέγκο Μαραντόνα

Newsroom
Σε δημοπρασία αντικείμενα και ακίνητα του Ντιέγκο Μαραντόνα

bet365

Σπίτια, αυτοκίνητα και προσωπικά αντικείμενα του Ντιέγκο Μαραντόνα μπαίνουν σε δημοπρασία στις 19 Δεκεμβρίου.

Πολύτιμα αγαθά του Ντιέγκο Μαραντόνα θα μπουν σε δημοπρασία στις 19 Δεκεμβρίου, μετά από δικαστική απόφαση.

Οπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αργεντινή, η δημοπρασία θα γίνει ηλεκτρονικά και θα περιλαμβάνει το σπίτι που αγόρασε για τους γονείς του, δύο αυτοκίνητα BMW και μια επιστολή του εκλιπόντος ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, μεταξύ άλλων.

Στην δημοπρασία δεν συμπεριλήφθηκαν αντικείμενα που έχουν συναισθηματική αξία, όπως οι φανέλες, που δωρήθηκαν από άλλους παίκτες στην κηδεία του.

Την σχετική απόφαση, εξέδωσε η δικαστής, Λουτσιάνα Τεντέσκο, ενώ όσον αφορά στην επιστολή με την υπογραφή του Φιντέλ Κάστρο, είναι από τα σημαντικότερα αντικείμενα αυτής της διαδικασίας, καθώς μέσω αυτής, ο πρώην ηγέτης της Κούβας απευθύνθηκε με θερμά λόγια στον Μαραντόνα, όταν διέμενε στο νησί της Καραϊβικής, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τους εθισμούς του, που τον έφεραν δύο φορές κοντά στον θάνατο.

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα μάρκας BMW, φέρει χαραγμένη στο παρμπρίζ την υπογραφή του θρύλου του ποδοσφαίρου και θα έχει τιμή εκκίνησης, τα 165.000 δολάρια, ενώ το σπίτι που πήρε στους γονείς του στο Μπουένος Αϊρες θα τεθεί κι αυτό σε δημοπρασία με σκοπό να αποπληρωθούν τα χρέη που είχε ο Μαραντόνα.

 

Τελευταία Νέα