Κάβαλο: «Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κάβαλο: «Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι» (vid)

bet365

Ο Αυστραλός αριστερός μπακ της Adelaide United, Τζος Κάβαλο, έγινε ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου στον κόσμο, που δηλώνει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος.

Σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών με τίτλο «η αλήθεια του Τζος», ο Κάβαλο ανοίγεται για πρώτη φορά και δηλώνει πως είναι ομοφυλόφιλος, γράφοντας ιστορία.

Ποτέ μέχρι σήμερα κάποιος ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου σε ολόκληρο τον κόσμο δεν είχε κάνει come-out αναφορικά με την σεξουαλικότητά του και τώρα το έκανε ο 21χρονος Αυστραλός της Adelaide United.

«Επιτέλους νιώθω άνετα. Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι. Μέχρι σήμερα ζούσα μια διπλή ζωή. Έκρυβα αυτό που πραγματικά είμαι. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για να φτάσω σε αυτό το σημείο να μπορώ να το πω, όμως είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ με την απόφαση που πήρα, να το δημοσιοποιήσω.

Εδώ και έξι χρόνια πολεμούσα τη σεξουαλικότητά μου, όμως πλέον αυτό σταματάει. Μεγαλώνοντας κρυβόμουν και φοβόμουν πως θα ήμουν ντροπιασμένος. Μεγάλωσα και ο δρόμος του ποδοσφαίρου δεν είχε ποτέ επαφή με το μονοπάτι των γκέι...» ανέφερε ο Τζος Κάβαλο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, video screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα