Ο Ιγκουαϊν σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν

Newsroom
Ο Ιγκουαϊν σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν

bet365

Ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του στις ΗΠΑ και σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Οι εμφανίσεις του Γκονζάλο Ιγκουαΐν με την φανέλα του Μαϊάμι στο MLS δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Και αυτό είναι κάτι που και ο ίδιος φέρεται να έχει αποδεχτεί και σύμφωνα με τα Αμερικανικά και Βρετανικά ΜΜΕ, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν.

Ο Ιγκουαϊν σε 35 ματς φέτος με την Ιντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει σκοράρει 11 μόλις φορές και έχει κινηθεί σε μέτρια επίπεδα. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει τελευταία.

Ετσι, ο 33χρονος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο τον Δεκέμβριο όταν και θα τελειώσει το πρωτάθλημα.

«Ο Ιγκουαΐν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και στη φυσική του κατάσταση και σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, όταν η σεζόν ολοκληρωθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων η αγγλική εφημερίδα «Sun», η οποία επικαλείται πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον του Αργεντινού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα