Πελέ: «Είμαι έτοιμος να παίξω την Κυριακή» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Πελέ: «Είμαι έτοιμος να παίξω την Κυριακή» (vid)

bet365

Ο Πελέ από την 1η Οκτωβρίου βγήκε από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο και θέλησε μέσω Social Media να καθησυχάσει τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Ο Πελέ χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο και πήρε το εξιτήριο του την 1η Οκτωβρίου. Πλέον ο 80χρρονος Βραζιλιάνος θρύλος συνεχίζει τις χημειοθεραπείες και ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, παραμένοντας στο σπίτι του.

Μέσω του Instagram της κόρης του, Κέλι, ο εμβληματικός σταρ της «Σελεσάο» θέλησε να καθησυχάσει τους εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο, ενώ έδειξε πως παρά τα προβλήματα υγείας του δεν χάνει σε καμία περίπτωση το χιούμορ του.

«Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Είμαι καλύτερα και έτοιμος να παίξω την Κυριακή. Και για να σοβαρευτώ, ευχαριστώ για όλα, ευχαριστώ όλους που μου έδωσαν δύναμη. Θεού θέλοντος, θα είμαι μαζί σας πολύ σύντομα», ήταν το μήνυμα του εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα