Πανηλειακός: Σκοτώθηκε μέσα σε ταξί ο πρώην πρόεδρος Αλέξης Κόρδας

Newsroom
Πανηλειακός: Σκοτώθηκε μέσα σε ταξί ο πρώην πρόεδρος Αλέξης Κόρδας

bet365

Ενας πιστός στρατιώτης του Πανηλειακού, ο Αλέξης Κόρδας, έχασε τη ζωή του καθώς το ταξί στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

Νέο τραγικό περιστατικό που συνδέεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά το χαμό του Νίκου Τσουμάνη, ο πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού Αλέξης Κόρδας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε ταξί το πρωινό της Τετάρτης (6/7).

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 67χρονος γιατρός επέβαινε σε ταξί το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα λίγα μέτρα από το σπίτι του και συγκεκριμένα στο Κατσικάρι Πύργου.

Αιτία του τραγικού συμβάντος ήταν το ότι ο οδηγός του ταξί έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με αγροτικό φορτηγό του δήμου Πύργου.

Τροχαίο με θύμα τον Αλέξη Κόρδα

Ποιος ήταν ο Αλέξης Κόρδας

Ο «Αλέκος», όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, καταγόταν από την Σκιλλουντία, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Διατηρούσε δύο οφθαλμιατρεία σε Πύργο και Αμαλιάδα. Αδερφός του είναι ο δημοτικός σύμβουλος και καθηγητής Θοδωρής Κόρδας.

Εκτός από πρόεδρος του Πανηλειακού, τον οποίο και υπηρέτησε για πάνω από 30 χρόνια σε διάφορα πόστα, είχε εκλεχθεί ως νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης, ενώ στον κλάδο της Υγείας ήταν μέλος της διοίκησης του Ιατρικού συλλόγου Πύργου – Ολυμπίας και του ΔΣ του Γ.Ν. Πύργου.

photo credits: patrisnews, ilianews

 

Τελευταία Νέα