Προπονητής Φιγκεϊρένσε σε Βάλτερ: «Είσαι χοντρός, χάσε κιλά» (vid)

Newsroom
Προπονητής Φιγκεϊρένσε σε Βάλτερ: «Είσαι χοντρός, χάσε κιλά» (vid)

bet365

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Μποταφόγκο με τη Φιγκεϊρένσε, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να αποκαλεί χοντρό τον Βάλτερ και ακολούθως να επικρατεί... χαμός.

Όλο και πιο συχνά αρχίζουν να γίνονται τα επεισόδια στα γήπεδα της Ευρώπης. Μετά τα όσα συνέβησαν στη Γαλλία στα ματς Λανς - Λιλ και Νις - Μαρσέιγ, τη σκυτάλη πήρε η Πορτογαλία και συγκεκριμένα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μποταφόγκο και Φιγκεϊρένσε.

Αυτή τη φορά όμως δεν χρειάστηκε η παρέμβαση του κόσμου για να επικρατήσουν σκηνές βίας, καθώς οι παίκτες και τα επιτελεία των δυο ομάδων τα κατάφεραν περίφημα και από μόνοι τους....

Θρυαλλίδα στάθηκε το σχόλιο του προπονητή της Φιγκεϊρένσε, Ζορζίνιο, ο οποίος αποκάλεσε «χοντρό» τον άλλοτε παίκτη της Πόρτο, Βάλτερ Ενρίκε ντα Σίλβα και τον πρότρεψε να χάσει κιλά με... δεικτικό ύφος, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη.

Τελικά μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε χωρίς να πάρει σοβαρές διαστάσεις, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων στο φινάλε της αναμέτρησης να απολογείται προς τον Βάλτερ για τα σχόλια του.

 

Τελευταία Νέα