Ο 38χρονος πρώην «ερυθρόλευκος» Όσκαρ Καρντόσο κλήθηκε ξανά στην εθνική Παραγουάης από σπόντα

Δημήτρης Σαμόλης
Ο 38χρονος πρώην «ερυθρόλευκος» Όσκαρ Καρντόσο κλήθηκε ξανά στην εθνική Παραγουάης από σπόντα

bet365

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Καρντόσο, κλήθηκε εσπευσμένα στην εθνική Παραγουάης για πρώτη φορά μετά από δύο και πλέον χρόνια, σε ηλικία 38 ετών.

Ήταν Ιούνιος 2019 όταν κλήθηκε για τελευταία φορά στην εθνική Παραγουάης ο Όσκαρ Καρντόσο. Δύο και πλέον χρόνια αργότερα, στα 38 του, ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού καλείται να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο από σπόντα!

Βλέπετε, ο Τόνι Σανάμπρια ταξίδεψε εσπευσμένα στο Τορίνο, καθώς γεννήθηκε ο γιος του. Έτσι, ο προπονητής Εντουάρντο Μπερίσο αποφάσισε να καλέσει τον Καρντόσο, ο οποίος από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό μέχρι σήμερα αγωνίζεται στη Λιμπερτάδ της πατρίδας του.

Ο ύψους 1.93 σέντερ φορ έπαιξε στους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν 2016-2017, με απολογισμό 34 συμμετοχές και τρία γκολ. Με την Παραγουάη έχει παίξει 54 ματς και έχει σημειώσει 12 γκολ.

Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του τα έκανε στη Μπενφίκα, με την οποία σε 289 παιχνίδια πέτυχε 167 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα