Αϊντχόφεν: Ενθουσιασμός με Μπρούμα

Δημήτρης Σαμόλης
Αϊντχόφεν: Ενθουσιασμός με Μπρούμα

bet365

Ο τέως εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μπρούμα, έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν στην Αϊντόχφεν και οι παρουσίες του, σε συνδυασμό με τα γκολ, έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στην ομάδα, αλλά και δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να φύγει.

Σε τέσσερις συμμετοχές με την Αϊντχόφεν, εκ των οποίων μία ως βασικός, ο Μπρούμα έχει σημειώσει δύο γκολ. Ένα κόντρα στη Μίντιλαντ στα προκριματικά του Champions League κι ένα ακόμη στο πρωτάθλημα εναντίον της Χέρακλες, το βράδυ του Σαββάτου (14/8).

Έχοντας παίξει στον Ολυμπιακό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο διεθνής Πορτογάλος επέστρεψε στην PSV με σκοπό είτε να πουληθεί εκ νέου, είτε να πάει πάλι κάπου ως δανεικός. Ο προπονητής του, Ρότζερ Σμιντ, ωστόσο, τον χρησιμοποιεί και δικαιώνεται. Ο Γερμανός τεχνικός, δήλωσε:

«Βλέπω στις προπονήσεις ότι έχει κίνητρο. Είναι μέλος της ομάδας και άξιζε την ευκαιρία. Όσο είναι εδώ, θα τον χρησιμοποιώ. Σίγουρα υπάρχει η προοπτική να δοθεί, αλλά τα πηγαίνει καλά εδώ. Έβαλε το νικητήριο γκολ την Τρίτη και τώρα σκόραρε ξανά».

Από την πλευρά του ο Άγγλος κυνηγός, Νόνι Μαντουέκε, υποστήριξε:

«Κάνω μαζί του προπονήσεις καθημερινά. Ξέρω πόσο καλός είναι. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν. Έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του. Θα δείτε ότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς αυτή τη σεζόν. Μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ένας εναντίον ενός».

Πέρυσι ο 26χρονος έκανε 37 συμμετοχές, σημείωσε εννέα γκολ και έβαλε πέντε γκολ.

 

Τελευταία Νέα