Εντολή Σαββίδη: «Στείλτε ό,τι χρειάζονται για βοήθεια»

Εντολή Σαββίδη: «Στείλτε ό,τι χρειάζονται για βοήθεια»

Εντολή Σαββίδη: «Στείλτε ό,τι χρειάζονται για βοήθεια»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εντολή Σαββίδη στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων με την αποστολή βοήθειας στα πύρινα μέτωπα και σ’ όποιον έχει ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Για τον βαθιά ευαισθητοποιημένο σε τέτοιου είδους θέματα, Ιβάν Σαββίδη, η εντολή προς τα στελέχη του ΠΑΟΚ, έμοιαζε αυτονόητη την ώρα που η πύρινη λαίλαπα προκαλεί ανεπανόρθωτες ζημιές στη χώρα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ήταν από τις πρώτες που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές. Με τον ιδιοκτήτη της να είναι εκείνος που έδωσε την οδηγία για την αποστολή βοήθειας στα πύρινα μέτωπα.

Έπραξαν το αυτονόητο. Αυτό που πρέπει να κάνουν όσοι μπορούν, αυτό που έχουν επανειλημμένα κάνει στο πρόσφατο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Σε συνεργασία με τους κατά τόπους φορείς, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αποστέλλουν στις πληγείσες περιοχές νερά, ισοτονικά και ξηρά τροφή, ότι ακριβώς τους έχει ζητηθεί, με το όλο εγχείρημα να συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες με ότι άλλο έχουν ανάγκη στις δοκιμαζόμενες περιοχές της χώρας.

Άλλωστε, πέρα από τις υλικές καταστροφές, υπάρχουν άνθρωποι, διασώστες και ζώα που χρειάζονται βοήθεια, με τον ΠΑΟΚ να ανταποκρίνεται και σ’ αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι.

Η πρωτοβουλία των Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.

Παράλληλα, και οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ βάζουν το δικό τους λιθαράκι και στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις φωτιές.

Στην ανακοίνωσή τους οι Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. αναφέρουν:

«Σε μία περίοδο που η ανάγκη για προσφορά στους συνάνθρωπους μας, θα πρέπει να αποτελεί πρώτη σκέψη όλων μας, δεν μπορούμε παρά να συμμετέχουμε κι εμείς από πλευράς μας, στην προσπάθεια στήριξης που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. θα συγκεντρώνουν τις επόμενες ημέρες αγαθά πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση όσων επλήγησαν από τη φωτιά.

Η συγκέντρωση των αγαθών θα πραγματοποιείται στα ακόλουθα σημεία:

– Σ. Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ – Δευτέρα 09.08 με Τετάρτη 11.08 – Ώρες 19:00 – 22:00
– Σ. Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – Τρίτη 10.08 & Τετάρτη 11.08 – Ώρες 19:00 – 22:00

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως υπάρχουν ανάγκες για τα ακόλουθα αγαθά:

Νερό
Πορτοκαλάδες
Ισοτονικά
Τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως αλεύρι, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, γάλα σκόνη για μωρά, κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια κ.τ.λ.)
Τροφές ζώων (γατοτροφές, σκυλοτροφές, ξηρά τροφή για άλογα, κ.τ.λ.)

Η συμμετοχή μας, κρίνεται επιβεβλημένη.

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.».

 

Τελευταία Νέα