Μήπως έρχεται στη Ρώμη;

Μήπως έρχεται στη Ρώμη;
Ιταλία-Αγγλία στον τελικό και η ομάδα του Μαντσίνι θέλει να κάνει...κηδεία μέσα στο Γουέμπλεϊ.

Έφτασε η ώρα που περιμέναμε, αφού Ιταλία και Αγγλία θα κοντραριστούν στον τελικό του Euro.

Ιταλοί θέλουν να... χαλάσουν τη γιορτή στην ομάδα του Σάουθγκεϊτ και είναι ικανοί με την εικόνα που έχουν δείξει στη διοργάνωση.

Είναι αήττητοι κόντρα στην Αγγλία σε μεγάλα τουρνούα, μετρώντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Βέβαια θα πρέπει να σπάσουν το κάστρο των Άγγλων, το Γουέμπλεϊ, αφού εκέι μετρούν 15 νίκες στις 17 τελευταίες αναμετρήσεις.,

Το 1.90 των Ιταλών για κατάκτηση δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο, καθώς η φανέλα τους είναι πολύ πιο βαριά από εκείνη των Άγγλων. Mια τιτανομαχία που η πίεση θα είναι από την πλευρά της παρέας του Στέρλινγκ. Η Squadra Azzurra ψάχνει το δεύτερο της τρόπαιο στο συγκεκριμένο θεσμό, ενώ οι Άγγλοι δεν έχουν πάρει ακόμα.

uuu

Στο πρώτο ερώτημα που σας θέσαμε στο instagram του Gazzetta έχουμε να κάνουμε με επιθετικούς. Ποιος από τους Ιμόμπιλε ή Κέιν θα σκοράρει με κεφαλιά. Ο πρώτος συγκέντρωσε το 43% και ο δεύτερος το 57% O πρώτος προσφέρεται στο 13.00 στη bwin και ο δεύτερος στο 7.00.

Τώρα υπάρχει ερώτημα και για το τελευταία γκολ του τελικού και το δίλημμα ήταν Ινσίνιε ή Στέρλινγκ. Ο παίκτης της Νάπολι βρέθηκε στο 69% και τον συναντάμε στο 8.00 στη bwin, ενώ τον Στέρλινγκ στο 7.00. Δύο... δαίμονες που μπορούν να αναστατώσουν την αντίπαλη άμυνα και να κρίνουν το ματς.

tttt

Τέλος άλλο ένα ερώτημα που σας θέσαμε στο instagram του Gazzetta είναι αν θα έχουμε var στο ματς για γκολ. Το 75% ψήφισε όχι και η επιλογή αυτή δίνεται στο 1.36

yuyuyuy

 

Τελευταία Νέα