It's not coming home

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
It's not coming home

bet365

Ο ΓεροΓιοβάισα επιστρέφει δριμύτερος και ποντάρει στην Ιταλία το... σπίτι του.

Γεια σας φίλοι μου.

Ο λάτρης της βότκας ετοιμάζεται για τον τελικό του Euro και θα στεναχωρήσει τους φίλους τους από την Αγγλία. Ωραίο όλο αυτό που έχει πετύχει η Αγγλία, φοβερή η πορεία της, αλλά οι Ιταλοί δεν αστειεύονται.

Πριν μερικά χρόνια στο Μουντιάλ του 2006, έκλεισαν το σπίτι των Γερμανών, νικώντας τους στην παράταση στον ημιτελίκό με Γκρόσο και Ντελ Πιέρο πριν πάρουν την κούπα.

Η... αρμάδα του Μαντσίνι έχει δείξει σταθερότητα σε όλο το τουρνουά και δίκαια με τη μπάλα που έπαιξε βρίσκεται στον τελικό. Από την άλλη και τα Τρία Λιοντάρια έχουν κάνει μεγάλες εμφανίσεις, όμως εκεί όπου τους έζωσαν τα φίδια με τη Δανία το πήραν το πεναλτάκι τους.

Θεωρώ πως απόψε οι Άγγλοι θα ζήσουν ένα δύσκολο βράδυ. Και είναι κρίμα για εκείνους γιατί το περιμένουν τοσο καιρό. Στο σπίτι τους με τους φιλάθλους τους να ζητωκραυγάζουν για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ.

Αρχικά το να πάρει το τρόπαιο η Ιταλία προσφέρεται στο 1.90 και δεν μπορείς να το αφήσεις αν σου φύγει. Ειδικά αν βάλουν πρώτοι γκολ οι παίκτες του Μαντσίνι, οι Άγγλοι θα αγχωθούν.

Τώρα θέλω να σταθώ σε άλλο ένα πρόσωπο που κάνει κακό Euro, αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς. Ο Ιμόμπιλε θέλει να εξιλεωθεί για τις εμφανίσεις και αν σκοράρει στον τελικό θα ξεχαστούν όλα. Έχει την κλάση και την εξυπνάδα να κάνει τη ζημιά σε Μαγκουάιρ και Στόουνς. Στο 3.25 συναντάμε τον φορ της Λάτσιο.

Aυτά από εμένα, Ιταλία για τίτλο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα