Στην Άλκμααρ ο Παυλίδης για τέσσερα χρόνια (pic & vid)

Στην Άλκμααρ ο Παυλίδης για τέσσερα χρόνια (pic & vid)

Στην Άλκμααρ ο Παυλίδης για τέσσερα χρόνια (pic & vid)

bet365

Συμπαίκτης του Παντελή Χατζηδιάκου στην 3η της περασμένης Eredivisie είναι κι επίσημα ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την AZ ως το καλοκαίρι του 2025.

Το step-up στην καριέρα του στα ολλανδικά γήπεδα πραγματοποιεί και με τη βούλα ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος αποτελεί κι επίσημα παίκτη της Άλκμααρ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 23χρονος φορ υπέγραψε στην AZ του Παντελή Χατζηδιάκου, μετά από δυόμιση εξαιρετικές σεζόν στη Βίλεμ, με την οποία σημείωσε 28 γκολ στο πρωτάθλημα και τρύπωσε στο Top-5 των σκόρερ της στον 21ου αιώνα!

Το deal φέρεται να «έκλεισε» για ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, με τη Βίλεμ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το καλοκάιρι του 2022.

Ο Θεσσαλονικιός διεθνής θα φοράει τη φανέλα με το Νο21 και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Europa League (αρχής γενομένης από τα play-offs), γεγονός για το οποίο δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του στις πρώτες του δηλώσεις:

«Η AZ είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Η Άλκμααρ έχει πετύχει πολύ σημαντικούς στόχους τα τελευταία χρόνια και το να παίξω στην Ευρώπη είναι κάτι για το οποίο πραγματικά ανυπομονώ».

Για την ανακοίνωση της μεταγραφής του, μάλιστα, επιστρατεύτηκε και ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος απεικονίζεται στο βίντεο (με hashtag "VivaVangelis") να παίρνει τηλέφωνο τον Παυλίδη κι εκείνος να μην το σηκώνει, καθώς βρίσκεται στα γραφεία και υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

 

Τελευταία Νέα