Οι σημερινές προβλέψεις για την Euronovilegue

Οι σημερινές προβλέψεις για την Euronovilegue

bet365

Το σημερινό πρόγραμμα για τον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet περιλαμβάνει τα παιχνίδια Σουηδία-Πολωνία, Σλοβακία-Ισπανία, Πορτογαλία-Γαλλία και Γερμανία-Ουγγαρία.

Γεμάτο το πρόγραμμα του Euro σήμερα, γεμάτο και το πρόγραμμα της Euronovileague, του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet στον οποίο βρίσκοντας 20 ακριβή σκορ κερδίζεις έως και 2.020.000€.

Η αυλαία ανοίγει στις 19:00 με τα παιχνίδια της Σουηδίας με την Πολωνία και της Ισπανίας με την Σλοβακία.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Στο πρώτο, η Σουηδία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και κοιτάζει την 1η θέση, ενώ από την πλευρά της, η ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει μόνο νίκη για να μπορέσει να συνεχίσει στην διοργάνωση.

Για αυτό και εμείς θα πάμε με το 0-1.

1

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σλοβακία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ισπανία, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους «Φούριος Ρόχας» που θα παίζουν μπροστά στο κοινό τους. Η αντίπαλός της όμως, βολεύεται με την ισοπαλία, οπότε δεν θα χρειαστεί να ρισκάρει.

Η επιλογή μας είναι το 0-1.

2

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Στον όμιλο του... θανάτου τώρα, στην ρεβάνς του τελικού στο Euro του 2006, η Πορτογαλία «καίγεται» για τη νίκη, καθώς δεν έχει άλλα περιθώρια μετά την βαριά ήττα από την Γερμανία, ενώ η Γαλλία έχει ήδη εξασφαλίσει οτι θα συνεχίσει στην διοργάνωση.

Θα επιλέξουμε το 2-2.

3

Τέλος στο Γερμανία-Ουγγαρία, τα «πάντσερ» έρχονται με φόρα, αν και οι «Μαγιάροι» απέδειξαν οτι δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Δύσκολα όμως θα αποφύγουν το... μοιραίο.
Για αυτό πάμε με το 3-0.

4

Στην βαθμολογία τώρα, ένας παίκτης είναι στην κορυφή με 11 σωστές προβλέψεις, ενώ τον ακολουθούν άλλοι δύο με 9.

βαθμ

 

Τελευταία Νέα