Gazzetta Fantasy Challenge: «Στροφή» στη τρίτη αγωνιστική των ομίλων

Κώστας Τόπας
Gazzetta Fantasy Challenge: «Στροφή» στη τρίτη αγωνιστική των ομίλων
Η δεύτερη στροφή των έξι ομίλων του Euro 2020 ολοκληρώθηκε, η αυλαία της 3ης αγωνιστικής ανοίγει χωρίς καθυστέρηση και έφτασε η στιγμή να δώσετε άλλον αέρα στην 11αδα σας στο Gazzetta Fantasy Challenge, προκειμένου να φτάσετε στην κορυφή!

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του 16ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, μετά την ολοκλήρωση και της 2ης αγωνιστικής. Γκολ, θέαμα, συγκινήσεις και ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, ήταν αυτά που παρακολουθήσαμε το τετραήμερο που πέρασε. Πλέον είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε την 3η αγωνιστική, η οποία ξεκινάει την Κυριακή (20/06) και ολοκληρώνεται την Τετάρτη (23/06).

Γκολ, θέαμα και εκπλήξεις!

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε στη Σεβίλλη, εκεί όπου Ισπανία και Πολωνία μοιράστηκαν βαθμούς, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι στην 3η θέση του ομίλου με 2 βαθμούς και στην 4η θέση η Πολωνία με 1. Νωρίτερα όμως είχαμε το στραβοπάτημα των Γάλλων με την Ουγγαρία. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Γάλλοι έχουν τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Ούγγροι έχουν έναν και θέλουν τη νίκη για να προκριθούν στη φάση των «16». Το σπουδαιότερο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ήταν αυτό μεταξύ Πορτογαλίας και Γερμανίας. Ανακαλώντας μνήμες από τον περίφημο αγώνα της απέναντι στη Βραζιλία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, τα «πάντσερ» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Ίβηρες, τους οποίους νίκησαν στο Μόναχο με 4-2. Με αυτόν τον τρόπο επανέκτησαν πλήρως τις ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι πλέον γνωρίζουμε ήδη τρεις από τις 16 ομάδες που θα αγωνιστούν στα νοκ άουτ ματς του Euro 2020. Αρχικά, η Ιταλία έκανε την αρχή μετά τη νέα «τριάρα» στη διοργάνωση, αυτή τη φορά απέναντι στην Ελβετία. Την «Σκουάντρα Ατζούρα» ακολούθησαν η Ολλανδία και το Βέλγιο. Αμφότερες πήραν επαγγελματικές νίκες κόντρα σε Αυστρία και Δανία, ενώ στο κόλπο της πρόκρισης παρέμεινε η Ουκρανία. Η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο επικράτησε με 2-1 της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία το πάλεψε αλλά με τη δεύτερη ήττα που γνώρισε, είδε τις ελπίδες πρόκρισης να κάνουν... φτερά. Από την άλλη το Βέλγιο έκανε αυτό που χρειάστηκε κόντρα στη Δανία και με πρωταγωνιστή τον Κέβι Ντε Μπρόινε νίκησε με ανατροπή (2-1) κι εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση πήρε και η Ολλανδία, η οποία έφτασε στη νίκη με 2-0 της Αυστρίας. Στα παιχνίδια της Πέμπτης (17/06) δεν είχαμε γκολ με το τσουβάλι αλλά είχαμε εκπλήξεις. Όπως το 1-1 της Κροατίας με την Τσεχία. Μετά από αυτό τον βαθμό οι Τσέχοι βρίσκονται «αγκαλιά» με την πρόκριση. Από την άλλη οι Κροάτες έχουν μόλις ένα βαθμό και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη στο τελευταίο ματς του γκρουπ με την Σκωτία εάν θέλουν να τσεκάρουν το εισιτήριο.

Η Σουηδία αν και τα βρήκε σκούρα τελικά επικράτησε με το «φτωχό» 1-0 της Σλοβακίας και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης φτάνοντας τους τέσσερις πόντους. Αγγλία και Σκωτία δεν πρόσφεραν ούτε θέαμα αλλά ούτε και γκολ (0-0). Η πρώτη μάχη των δύο ομάδων σε κορυφαία διοργάνωση δεν έκρινε ουσιαστικά τίποτα, καθώς το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στην 3η αγωνιστική του γκρουπ, με την Αγγλία να αντιμετωπίζει την Τσεχία στο ντέρμπι της πρωτιάς (έχουν από 4β.) και την Σκωτία με την Κροατία (από ένα βαθμό) να τα δίνουν όλα για τη νίκη που μπορεί να στείλει την ομάδα που θα την πάρει στα νοκ άουτ ματς του τουρνουά.

Oι πόντοι στο Gazzetta Fantasy Challenge

Εκτός όμως από τις αναμετρήσεις που πρόσφεραν ήδη έντονες συγκινήσεις, υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον στο Gazzetta Fantasy Challenge. Μία διοργάνωση στην οποία μπορείτε απολαύσετε πρώτα την χαρά του παιχνιδιού και στο τέλος μπορεί να είστε και οι μεγάλοι νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Πώς θα γίνει αυτό; Μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με ένα κλικ ΕΔΩ. Μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής πολλοί παίκτες κατάφεραν να συλλέξουν βαθμούς αλλά και αρκετοί να χάσουν. Αρχικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα τρία γκολ στο φετινό Euro, τα 12 συνολικά και να θέλει μόλις δύο για το παγκόσμιο ρεκόρ σε επίπεδο εθνικών ομάδων! Αυτό φυσικά επηρεάζει και το Gazzetta Fantasy Challenge, καθώς κάθε μάνατζερ που τον έχει στην 11αδα του, είδε τον Πορτογάλο να φτάνει τους 22 πόντους.

Τους περισσότερους από κάθε άλλον παίκτη της διοργάνωσης. Τον ακολουθεί ο Τσέχος Πάτρικ Σικ, ο οποίος βρήκε ξανά δίχτυα, έφτασε κι αυτός τα τρία γκολ στο Euro και είναι δεύτερος της σχετικής λίστας με 19 βαθμούς. Ο Ολλανδός Ντένζελ Ντάμφρις, ο οποίος σκόραρε ξανά αυτή την αγωνιστική, έχει 18 πόντους, όντας δεύτερος. Ο «καυτός» Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την εθνική του ομάδα για να πάρει από τώρα την πρόκριση έχει 17 πόντους, όπως και οι Ουκρανοί, Γιαρμολένκο και Γιάρεμτσουκ. Από την άλλη αυτοί που απογοήτευσαν την 2η αγωνιστική ήταν ο κεντρικός αμυντικός της εθνικής Πορτογαλίας, Ρούμπεν Ντίας, ο οποίος πέτυχε κι αυτογκόλ στον αγώνα με τους Γερμανούς και ο Μερίχ Ντεμιράλ. Ο Πορτογάλος πήγε στους -4 πόντους στο Gazzetta Fantasy Challenge ενώ ο Τούρκους στους -3.

Oι απαραίτητες αλλαγές για την κορυφή

Αν τώρα είστε προβληματισμένοι με την ομάδα που έχετε δημιουργήσει και βλέπετε πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχατε καταστρώσει τα σχέδια σας, υπάρχει τρόπος για να την οδηγήσετε ξανά σε δόξες. Πώς; Μπορείτε να αλλάξετε τους παίκτες σας όσο θέλετε και όσο συχνά θέλετε μέχρι τον πρώτο προγραμματισμένο αγώνα του Euro. Μετά από αυτό, θα περιοριστείτε σε 3 μεταγραφές ανά γύρο στην φάση των Ομίλων και 4 μεταγραφές ανά γύρο στην φάση των νοκ-άουτ αγώνων. Αφού κάνετε τις όποιες αλλαγές επιθυμείτε στην ομάδα είστε έτοιμοι για την 3η αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο Gazzetta Fantasy Challenge.

 

Τελευταία Νέα