Οι σημερινές προβλέψεις για την EuroNovileague

Οι σημερινές προβλέψεις για την EuroNovileague

bet365

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται με τα παιχνίδια Ουγγαρία-Πορτογαλία και Γαλλία-Γερμανία.

Με τις αναμετρήσεις της Ουγγαρίας με την Πορτογαλία και της Γαλλίας με την Γερμανία, συνεχίζεται συνεχίζεται η EuroNovileague.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Μπορεί να βρισκόμαστε στην 5η μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως έχεις ακόμα χρόνο μπροστά σου και μπορείς ακόμα και σήμερα να μπεις στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet που προσφέρει έως και 2.020.000€ σε όποιον βρει 20 ακριβή σκορ.

Την... αυλαία λοιπόν ανοίγει το παιχνίδι στην Βουδαπέστη, ο οποίος θα έχει τον χαρακτήρα γιορτής για τους γηπεδούχους που επιστρέφουν σε τελική φάση Euro μετά το 1972. Επίσης είναι και σε καλό μομέντουμ, καθώς παραμένουν αήττητοι από τον Σεπτέμβριο, μετρώντας 7 νίκες και 4 ισοπαλίες. Απέναντί τους βέβαια, οι κάτοχοι του τροπαίου... Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει μία ήττα τα τελευταία 2,5 χρόνια και δείχνει έτοιμη για το back to back.

Για αυτό και εμείς θα επιλέξουμε το 0-2 της Πορτογαλίας.

1

Στο παιχνίδι της ημέρας για τον όμιλο του... θανάτου, Γαλλία και Γερμανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μόναχο. Οι «τρικολόρ» είναι το μεγάλο φαβορί, όχι απλά για το ματς αυτό, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ τα «πάντσερ» θέλουν να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Γιόακιμ Λεβ.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Σε αυτό τον αγώνα θα επιλέξουμε το 2-1, το οποίο είναι και το πιο συχνό αποτέλεσμα στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, με 6 εμφανίσεις.

2
Στην βαθμολογία τώρα, στην πρώτη θέση έχουμε 11 παίκτες να συγκατοικούν με 4 σωστές επιλογές.

βαθμολογια

 

Τελευταία Νέα