Το πρωτάθλημα γυναικών πήγε στον ΠΑΟΚ

Το πρωτάθλημα γυναικών πήγε στον ΠΑΟΚ

Το πρωτάθλημα γυναικών πήγε στον ΠΑΟΚ

bet365

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ επικράτησαν στον τελικό του πρωταθλήματος γυναικών με 2-0 έχοντας απέναντί τους τις Αβάντες Χαλκίδας.

Πρωταθλητής Ελλάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο για 16η φορά αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με σκορ 2-0 της Χαλκίδας (Αβάντες Χαλκίδας) με το 2ο γκολ να είναι γκολάρα με ψαλιδάκι.

Η Μήτκου στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ για το 1-0. Η παίκτρια του ΠΑΟΚ ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, με την γκολκίπερ της αντιπάλου ομάδας να χάνει μέσα από τα χέρια της τη μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 86' ήρθε ένα τρομερό γκολ για τον Δικέφαλο. Η Πατερνά έκλεψε τη μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο στη μεσαία γραμμή και από τη συνεργασία που ακολούθησε έγινε η σέντρα με την Σπυριδωνίδου με ανάποδο ψαλιδάκι να κάνει το 0-2. Στο ματς τραυματίστηκε στο γόνατο η Στράντζαλη του ΠΑΟΚ. Υπάρχει μάλιστα ανησυχία για το μέγεθος του τραυματισμού της.

Οι δύο ομάδες πρώτευσαν στους δύο ομίλους της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και αναμετρήθηκαν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στον κατ' ουσίαν τελικό της διοργάνωσης.

Άβαντες: Αλεξάκη, Νεοφύτου, Μελισσού, Αρκούλη, Λάππα, Τζαφέρη (91΄ Αργυρίου), Μπάδα (84΄ Λόγου), Λάγιου, Χριστοφορίδη, Ντζάνη και Παχάκη (76΄ Μυρτολάρι).

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά, Κακαμπούκη, Πίτσιου (61΄ Μπαξεβάνου), Στράντζαλη (74΄ λ.τρ. Δοϊρανλή), Πούλιου (85΄ Βαρδαλή) και Σπυριδωνίδου.

Τις απονομές αναμνηστικών πλακετών στους διαιτητές του αγώνα, μεταλλίων στις παίκτριες των δύο ομάδων καθώς και την απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή στην ομάδα του ΠΑΟΚ, έκανε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Κυριάκος Φύτρας.

 

Τελευταία Νέα