Με Λουκάκου και Ρονάλντο σίγουρη η πρωτιά στο Fantasy

Με Λουκάκου και Ρονάλντο σίγουρη η πρωτιά στο Fantasy
Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες απλώνει χείρα βοηθείας για να το Fantasy του Gazzetta.

Το Fantasy είναι ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε για να το κερδίζω εγώ. Η διαχρονική μου ποιότητα στο Euroleague Fantasy οδήγησε όλους τους συναδέλφους να με παρακαλέσουν να κάνω ομάδα στο Euro 2020 Fatnasy του Gazzetta.

Αφού θέλουν τα παιδιά να πάρω ένα από τα εντυπωσιακά δωρά που χαρίζει η διοργανώτρια Αρχή τι να κάνω.

Η αλήθεια είναι πως ένα Apple iPhone 12 Pro Max 128GB 5G Smartphone Graphite ή μία τηλεόραση Samsung LED TV 65TU7092 65" 4Κ Ultra HD ή ακόμη κι ένα Nintendo Switch HAD, δε με χαλάνε.

Πάμε όμως στην 11άδα η οποία από την 1η αγωνιστική θα με βάλει σε θέση ισχύος.
Εχω εμπιστευτεί γενικά το «στούμπωμα» του Φερνάντο Σάντος και για αυτό επέλεξα γκολκίπερ, αμυντικό και χαφ από την Πορτογαλία. Ο Φερνάντεζ βέβαια μπορεί να πετάξει και καμία ασίστ στον CR7 (κορυφαίος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής).

Οι επόμενες επιλογές μου προέρχονται από τις Κάτω Χώρες. Ολλανδοί, Βέλγοι και περιμένω πως και πως κανά ξερό σουτ του ΝτεΓιονγκ για να καρφωθεί η μπάλα στα δίχτυα του Ουκρανού γκολκίπερ, αλλά και το θεριό Λουκάκου. Κάπου εκεί χώρεσα και τον Κρόος αφού πιστεύω στα πολλά γκολ της Γερμανία;.

Στην άμυνα πρόσθεσα Κουφάλ (Τσεχία) και Βάστεγκουντ (Δανία). Ομάδες που δύσκολα θα δεχτούν γκολ στην πρεμιέρα και έκλεισα με τον Καντέ.

Όταν αναφερόμαστε στον Καντέ δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όπως συμβαίνει δηλαδή κι όταν συνδέουμε Μελάγιες με Fantasy.

Για φτιάξτε ομαδούλα να σας δω...

11αδα Μελάγιες

 

Τελευταία Νέα