Με Μπενζεμά και Κέιν δεν χάνω το Fantasy

Με Μπενζεμά και Κέιν δεν χάνω το Fantasy
Mε κέντρο και επίθεση βγαλμένα από τα όνειρα του κάθε ποδοσφαιρόφιλου, ο Νίκος Αθανασίου είναι έτοιμος να πάρει σπίτι του τα δώρα από το Fantasy του Gazzetta!

Ο Αντώνης Σαούλης μπορεί να έκανε σπουδαία καριέρα στο Πρωτάθλημα Τύπου ως κεντρικός αμυντικός αλλά η... ασίστ που μου έδωσε για την ενδεκάδα μου στο Fantasy, θυμίζει περισσότερο Κέβιν ντε Μπρόινε παρά Σέρχιο Ράμος! Μελέτησα τον... αντίπαλο, ξεψάχνισα την αγορά και δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η Dream Team να μην φέρει στην τιμημένη Σαλαμίνα το τρόπαιο του Apple Iphone 12 Pro Max 128GB ή έστω την σούπερ ντούπερ τηλεόραση Samsung LED TV 4K Ultra.

Η λογική της ενδεκάδας πολύ απλή: Ασίστ και γκολ στις περισσότερες θέσεις και στην άμυνα, παίκτες που η ομάδα τους θα κρατήσει το μηδέν και εκείνοι έχουν τα χαρακτηριστικά να προσφέρουν και δημιουργικά.

Κάτω από τα δοκάρια ο Ντοναρούμα που είναι... σκάνδαλο στα 2.7, με τον όμιλο των Ιταλών να δείχνει τουλάχιστουν δύο clean sheets. Oπότε... τσιμπήσαμε και τον Κιελίνι στην μία από τις τρείς θέσεις των μετόπισθεν. Οι άλλες δύο; Σε δύο επιθετικά μπακ. Τζόρντι Άλμπα από την Ισπανία και Ντένζελ Ντάμφρις από την Ολλανδία.

Στην μεσαία γραμμή; Πάταγος. Ο Βαϊνάλντουμ που το έχει το γκολ, δύο εξτρέμ τοπ επιπέδου όπως ο Κιέζα και ο Σανέ και επειδή έπρεπε κάπου να κόψουμε χρήματα, τέταρτη επιλογή ο Σκωτσέζος Μακ Τομινέι που είναι υπερτίμιος για τα λεφτά του.

Η 11αδα του Αθανασίου

Στην επιθετική γραμμή χάθηκε το τόπι! Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Μόνο στο Fantasy του Gazzetta! Πάρτε χαρτί και στιλό να σημειώνεται πάστέλια!

Ρομέλου Λουκάκου. Καρίμ Μπενζεμά. Ο Χάρι ο Κέιν. Μικτή κόσμου...

 

Τελευταία Νέα