Χαμός στο ΗΠΑ - Μεξικό: Ξύλο μεταξύ των παικτών και μπουκάλια από τους οπαδούς (pics & vids)

Κώστας Τόπας
Χαμός στο ΗΠΑ - Μεξικό: Ξύλο μεταξύ των παικτών και μπουκάλια από τους οπαδούς (pics & vids)

bet365

Δεν έλειψε η ένταση στο παιχνίδι των ΗΠΑ με το Μεξικό στον τελικό του Nations League της Βόρειας Αμερικής.

Οι Αμερικανοί, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Πούλισικ επικράτησαν με 3-2 του Μεξικού και κατέκτησαν το Nations League.

Ωστόσο από τον αγώνα δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Λίγο πριν το φινάλε της παράτασης τα αίματα άναψαν, όταν σε μια αψυμαχία των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, έπειτα από φάουλ του Γκουαρδάδο στον ΜακΚένι στο ένατο λεπτό του δευτέρου μέρους της παράτασης (120+9'), ο κόσμος έριξε μπουκάλια και άλλα αντικείμενα προς τους ποδοσφαιριστές.

Δεν ήταν όμως το μοναδικό περιστατικό, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα στο τρίτο γκολ των τυπικά γηπεδούχων, οι παίκτες κατευθύνθηκαν στην εξέδρα που ήταν στημένοι οι οπαδοί του Μεξικού για να πανηγυρίσουν. Αυτό ξεσήκωσε τους Μεξικανούς, οι οποίοι δεν σταματούσαν τα υβριστικά συνθήματα αλλά και τη ρίψη διάφορων αντικειμένων προς τους ποδοσφαιριστές των ΗΠΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα