Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Κούμαν αν δεχθεί μείωση αποδοχών

Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Κούμαν αν δεχθεί μείωση αποδοχών

Κώστας Τόπας
Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Κούμαν αν δεχθεί μείωση αποδοχών

bet365

Μόνο αν συμφωνήσει σε μία σημαντική μείωση αποδοχών θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών είχε ζητήσει από τον Κούμαν 15 ημέρες περιθώριο, προκειμένου να του ανακοινώσει τότε την οριστική του απόφαση. Σε περίπτωση που σε αυτό το διάστημα, βρεθεί ο εκλεκτός, τότε ο Ολλανδός τεχνικός θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Αν πάλι όχι, τότε ο Ρόναλντ Κούμαν, δεν αποκλείεται να συνεχίσει το έργο του και τη νέα σεζόν.

Βέβαια, νέο ισπανικό δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «Sport», αναφέρει ότι ο Κούμαν δέχθηκε νέα πρόταση για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023, με το υπάρχον να λήγει το καλοκαίρι του 2022, αλλά με σημαντική μείωση των αποδοχών του. Κι αυτό διότι οι ιθύνοντες του συλλόγου προσπαθούν να μειώσουν το μπάτζετ στον συγκεκριμένο τομέα, ώστε να διαθέτουν χρήματα για μεταγραφές.

Από την πλευρά του πάντως ο Ολλανδός τεχνικός είναι θετικός στην μείωση αποδοχών μιας και θα καλυφθεί μέσω μπόνους στόχων. Ο Τζουάν Λαπόρτα μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της συνεργασίας τους. «Οι συζητήσεις πάνε καλά. Έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τον Κούμαν, κανείς μας δεν θέλει να συμβεί ότι έγινε φέτος», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα