Βιεϊρίνια: «O ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλους»!

Βιεϊρίνια: «O ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλους»!

Βιεϊρίνια: «O ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλους»!

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μιλώντας σε διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή οπαδών του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή και την σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ηγετική παρέμβαση από τον «κάπτεν» του «Δικεφάλου», Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης (1/6) σε ραδιοφωνική εκπομπή των οργανωμένων φίλων της ομάδας από το Κιλκίς τόνισε πως «δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα λεφτά, τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα. Γίναμε ΠΑΟΚ για την ιδέα του ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα. Ούτε Βιεϊρίνια, ούτε Γκαρσία, ούτε κανείς».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ουρουγουανό προπονητή σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Για εμένα είναι δύσκολο να μιλήσω για τον Πάμπλο. Δεν είχαμε ακριβώς μια σχέση προπονητή-παίκτη. Είχαμε μια σχέση φιλική. Ήταν μια σχέση που χτίσαμε στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΟΚ. Ήξερε τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Από όταν ήρθε προσπάθησε να κάνει τους πάντες να κατανοήσουν όλοι τι σημαίνει ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο εκπλήρωσε τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Τις αποφάσεις τις παίρνει ο πρόεδρος και η διοίκηση. Δεν θέλω να μπλέξω με αυτά. Δεν συμφωνώ, δεν διαφωνώ με όσα έγιναν. Η δουλειά μου είναι να βοηθήσω τον προπονητή. Είναι στεναχωρημένος ο Πάμπλο. Όλοι ξέρουν τι σχέση έχει με την ομάδα και τον κόσμο. Είναι δύσκολες στιγμές για αυτόν».

Για την πορεία της ομάδας και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τόνισε:

«Δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για μένα η σεζόν. Ήταν δύσκολη σεζόν για όλη την ομάδα. Προς το τέλος βρήκαμε τη χημεία που χρειαζόμασταν. Μας βοήθησε πολύ ο Πάμπλο και τελειώσαμε με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας το Κύπελλο. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει για όλους, είναι το αποτέλεσμα. Στις αρχές με τον Πάμπλο, είχαμε καλά παιχνίδια, αλλά μας έλειπε το αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια του προπονητή, που ήξερε τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μπορέσαμε οι δυο μας και οι πιο παλιοί να δώσουμε να καταλάβουν όλοι τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον και το αποδείξαμε και στα πλέι οφ».

Ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου» σχολιάζοντας την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου είπε:

«Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε έναν καινούργιο προπονητή και πρέπει να είμαστε όλοι στη διάθεσή του, για να κάνουμε αυτό που θέλει. Μόνο καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά μπορεί να πάει. Ήταν δύσκολα, αλλάξαμε προπονητή μέσα στη χρονιά κι αυτό πάντα επηρεάζει. Ξέρει την ομάδα και το πρωτάθλημα. Δε θα είναι το ίδιο με πριν δύο χρόνια, γιατί έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚ αλλά και οι αντίπαλοι. Έχει τα πάντα, θεωρώ ότι θα του δώσουν το υλικό που θέλει και ξέροντας τον Λουτσέσκου, μόνο επιτυχίες μπορούμε να περιμένουμε».

«Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα από άλλο πόστο»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και όπως τόνισε «θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα στην ομάδα. Σε όποια θέση κι αν με θέλει ο προπονητής, εδώ είμαι». Στο τέλος της επόμενης χρονιά θα κάνει τον απολογισμό του και θα αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ή θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Το έχω πει και στον πρόεδρο, να κάνουμε συμβόλαιο ενός χρόνου, γιατί δε θέλω να κλέβω την ομάδα. Όσο νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω σωματικά, θα το κάνω. Στο τέλος κάθε χρόνου, θα δούμε πως πάει. Του χρόνου ή σε δύο χρόνια αν τελειώσω, θα έβλεπα θετικά μια πρόταση για να συνεχίσω στην ομάδα από άλλο πόστο», υποστήριξε ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ, που ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας «να κάνετε αυτό που κάνετε συνέχεια. Να στηρίξετε την ομάδα σε καλές και κακές στιγμές. Θα χρειαστούμε υπομονή, γιατί θα χτιστεί μια καινούργια ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα