ePremierLeague Invitational: Πρωταθλητής ο Μάντισον με τη Λέστερ! (vid)

Gazzetta team
ePremierLeague Invitational: Πρωταθλητής ο Μάντισον με τη Λέστερ! (vid)

bet365

Το δεύτερο τουρνουά της Premier League στο FIFA 20 κατέληξε στη Λέστερ, με τον Τζέιμς Μάντισον να θριαμβεύει στον τελικό κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-1) και να ανακηρύσσεται πρωταθλητής.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Την πρώτη φορά ήταν υπόθεση Λύκων, τώρα… Αλεπούδων. Η Λέστερ και ο εκπρόσωπός της, Τζέιμς Μάντισον, απέδειξαν έμπρακτα ότι ήταν το φαβορί στο δεύτερο ePremierLeague Invitational και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τέλους, πανηγυρίζοντας τον τίτλο.

Ο Άγγλος μέσος πιστοποίησε την αξία καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, αλλά στον μεγάλο τελικό πραγματικά έδωσε… ρέστα. Το βίωσε στο έπακρον ο Τζον Ίγκαν και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τη Λέστερ να επικρατεί με το εμφατικό 5-1 και να… ισοφαρίζει σε κατακτήσεις την Γουλβς.

Το μενού της ημέρας είχε αρχίσει νωρίτερα στην ημέρα με την ημιτελική φάση, από την οποία ο Μάντισον προκρίθηκε χάρη σε σούπερ ανατροπή κόντρα στον Κέιναν Ντέιβις της Άστον Βίλα. Παρά το ότι βρισκόταν πίσω με 3-1, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90΄ και να πετύχει πρώτος το χρυσό γκολ. Στο άλλο παιχνίδι, οι Λεπίδες απέκλεισαν τη Νόριτς.

Δείτε όλο το live των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού:

 

Τελευταία Νέα