Η AEL esports πρωταγωνιστεί

Gazzetta team
Η AEL esports πρωταγωνιστεί

bet365

Η ομάδα της Λάρισας δημιούργησε πρόσφατα τμήμα Esports το οποίο λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της HFP - PES Greece για το Pro Evolution Soccer.
Έχοντας κρατήσει τον βασικό της κορμό από την προηγούμενη σεζόν η ομάδα του κάμπου έκανε κάποιες δυνατές προσθήκες όπως αυτή του Α. Μάττα. Εκείνος με την εμπειρία του βοηθάει τους Βυσσινί να κατακτήσουν τους στόχους τους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την είσοδο της ομάδας στα play offs του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και την πρόκριση στο Champions League. Ο αρχηγός και μάνατζερ Σουντουλίδης έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ στο οποίο η ισσοροπία είναι και το κλειδί της επιτυχίας για την μέχρι τώρα καταπληκτική πορεία της ομάδας.
Παίχτες όπως ο Βασίλης Ζήσος αλλά και ο Θοδωρής Κοτίδης, ο οποίος είναι και ο ένας από τους εκπροσώπους της Ελλάδος στο eEuro, δίνουν στην ΑΕΛ την εμπειρία και την γνώση για να μπορεί να αντεπεξέλθει στο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα.
Μέχρι τώρα στις έξι πρώτες αγωνιστικές ο σύλλογος έχει πετύχει 4 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Αίσθηση προκάλεσε η νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου Απόλλων Παραλιμνίου, ενώ και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.
Οι Titans και Protogenoi είναι τα επόμενα εμπόδια για τους Βυσσινί. Ο δεύτερος αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 23/3 από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο Twitch και θα κρίνει πολλά για το πλασάρισμα των δύο ομάδων λίγο από το τέλους του πρώτου γύρου.
Η δουλειά και η όρεξη όπως μας λέει ο αρχηγός της ομάδας, είναι τα δύο βασικά συστατικά για να καταφέρει η ΑΕΛ να προκριθεί στα play offs, στα οποία όπως μας επισημαίνει θα δούμε εκπλήξεις. Η συνέχεια των υποχρεώσεων είναι την Δευτέρα και την Τρίτη. Για να μαθαίνετε όλα τα νέα του τμήματος, ακολουθήστε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσής του.
Facebook: AEΛ AC Esports
Instagram: ael_ac_esports
Website: http://www.e-ael.gr/
 

Τελευταία Νέα