Ποια ήταν η αγαπημένη σας σειρά τη δεκαετία που πέρασε; (poll)

Gazzetta team
Ποια ήταν η αγαπημένη σας σειρά τη δεκαετία που πέρασε; (poll)
Ελάτε... να διαφωνήσουμε! Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2019 και τη δεκαετία, σας καλούμε να απαντήσετε στο πιο δύσκολο ερώτημα: Με ποια σειρά φάγατε το μεγαλύτερο κόλλημα από το 2010 και μετά;

Πριν προχωρήσουμε -και πριν μας αρχίσετε στα μπινελίκια- ας ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα.

Πρώτον, είναι πάρα πολύ δύσκολη η διαλογή, όταν μιλάμε για τη δεκαετία της απίστευτης «έκρηξης» στην τηλεόραση (όχι της ελληνικής), η οποία έχει φτάσει, ίσως και ξεπεράσει σε ορισμένες περιπτώσεις, τον κινηματογράφο. Οπότε, τι να πρωτοβάλουμε στη λίστα για να επιλέξετε και τι να πρωτοβγάλουμε...

Μετά από μπόλικο... κάψιμο εγκεφάλου και με βαριά καρδιά, διότι έπρεπε να κόψουμε σειρές-διαμάντια, καταλήξαμε σε 25. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και οι καλύτερες. Απλά, βάσει των κριτικών τους, των βαθμολογιών τους στις διάφορες ιστοσελίδες και με γνώμονα τι βλέπουμε και τι μπορούμε να δούμε εδώ στην Ελλάδα, καταλήξαμε σε αυτές. Πάει αυτό.

Το δεύτερο είναι ότι δεν βάλαμε το Breaking Bad, διότι η σειρά πατάει κατά το ήμισυ και στην προηγούμενη δεκαετία. Βάλαμε, δηλαδή, σειρές, που βγήκαν από το 2010 και μετά. Επειδή θα το ψάχνετε, για αυτό και σας προλαβαίνουμε.

Αφού... ξηγηθήκαμε, λοιπόν, ας ξεκινήσει η «μάχη»!

Ψηφίστε ποια ήταν η σειρά που σας διέλυσε το «είναι» τη δεκαετία που πέρασε. Που την είδατε σε 2-3 μέρες. Ουρλιάζοντας από χαρά, ενθουσιασμό ή νεύρα. Με λίγα λόγια, ψηφίστε την αγαπημένη σας σειρά τη δεκαετία που πέρασε!