Παραιτήθηκε ο Κούζας από την πρόεδρια

Gazzetta team
Παραιτήθηκε ο Κούζας από την πρόεδρια

bet365

Παρελθόν από την προεδρία της Ένωσης Βύρωνα αποτελεί ο Άρης Κούζας. Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας της ομάδας του Βύρωνα με επιστολή του προς τα μέλη του ΔΣ και μέσω υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστούς τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση αυτή

«ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας γνωρίσω τα παρακάτω:

Εδώ και 12 περίπου χρόνια είχα την τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι του ιστορικού συλλόγου της Ένωσης Βύρωνα και άλλα 13 από θέσεις στο ΔΣ, δίνοντας καθημερινά αγώνα για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων της ομάδας με σοβαρότητα και αυταπάρνηση.

Όπως καλά γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια γίνεται μια συστηματική προσπάθεια με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση και των υπολοίπων μελών του ΔΣ του συλλόγου, για να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες και σε όλα τα τμήματα της Ένωσης. Και τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής μας δικαιώνουν με την κατάκτηση τα τελευταία χρόνια 1ης Πανελλήνιας θέσης στις Νεανίδες το 2007, και 3ης Πανελλήνιας θέσεις στις Κορασίδες το 2010 αλλά και το 2011.

Προσωπικοί όμως λόγοι, καθώς και η συνεχής αδιαφορία της επίσημης πολιτείας του Δήμου την τελευταία πενταετία αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου του Δήμου μας εδώ και 20 χρόνια, καθιστούν αδύνατη την συνέχιση αυτής της προσπάθειας από μέρους μου. Είναι μια απόφαση καθαρά προσωπική.

Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου κατά την διάρκεια της θητείας μου στην Ένωση Βύρωνα, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, καθώς και τους φίλους της ομάδας για την συνεργασία, τη στήριξη και την συμβολή τους όλο αυτό το διάστημα.

Φυσικά τις μεγαλύτερες ευχαριστίες μου εκφράζω στις αθλήτριες του Ομίλου που γνώρισα έστω κι αν πίκρανα ορισμένες (εσκεμμένα ποτέ) αυτά τα χρόνια της θητείας μου, για τις οποίες αξίζει κάθε κόπος και κάθε θυσία.

Σήμερα, η ομάδα βρίσκεται σ’ένα εξαιρετικά δύσκολο σταυροδρόμι, μ’ανοιχτά μέτωπα και προκλήσεις μπροστά της. Οι βάσεις για σωστή οργάνωση μπήκαν με πολύ κόπο τα τελευταία χρόνια. Θέλω να εκφράσω την πίστη μου, ότι θα βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, η Πολιτεία αλλά και οι Δημότες θα αγκαλιάσουν περισσότερο την μεγάλη οικογένεια της ΕΝΩΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ώστε με αγάπη ομόνοια και ομαδική δουλειά, η αγαπημένη ερασιτεχνική ομάδα του Βύρωνα, να γνωρίσει ακόμα καλύτερες μέρες.

Η Ενωση Βύρωνα χρειάζεται την στήριξη όλων. Αποτελεί ένας από τους καλύτερους τρόπους υγιούς διαφήμισης της πόλης μας, τόσο εντός όσο και εκτός δήμου. Αποτελεί τεράστια κοιτίδα αθλητισμού η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλείψει.

Δηλώνω ότι ανεξαρτήτως της παραίτησης μου, θα παραμείνω πιστός στην ομάδα κάθε φορά που θα ζητηθεί η βοήθεια μου

Με εκτίμηση

ΑΡΗΣ ΚΟΥΖΑΣ»

 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα