Ένσταση από τον Φοίνικα

Φώτης Καρακούσης
Ένσταση από τον Φοίνικα

bet365

Σε κατάθεση ένσταση κατά του κύρους του πέμπτου τελικού κατέθεσε ο Φοίνικας Σύρου, διεκδικώντας στα χαρτιά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Δεν έχουν τελειωμό τα επεισόδια του σήριαλ που ακούει στο όνομα πέμπτος τελικός. Τελευταίο και ίσως πιο σημαντικό είναι αυτό που θέλει τον Φοίνικα Σύρου να έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του πέμπτου τελικού. Οι Συριανοί αναφέρουν πως από την στιγμή που άνοιξε το φύλλο αγώνα, θα πρέπει να τιμωρηθεί ο Ηρακλής και θα πατήσουν στον νέο αθλητικό νόμο που είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Επισημαίνουν δηλαδή πως δεν υπήρξε αναβολή, αλλά διακοπή της αναμέτρησης!

Έτσι ζητούν τον μηδενισμό του «γηραιού» και την κατακύρωση του πέμπτου τελικού υπέρ τους, ζητώντας τον τίτλο του πρωταθλητή στα χαρτιά. Ζητάνε μάλιστα η εκδίκαση να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το αστείο της όλης υπόθεσης που δείχνει για ακόμα μία φορά το ότι στην ΕΣΑΠ τα πράγματα δεν απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν γραφικά, είναι πως ενώ ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής μας ενημέρωνε πως η Λίγκα όρισε τον τελικό στις 14 Μαΐου, θα είπε τίποτα για την ένσταση του Φοίνικα. Ίσως θα νόμιζε πως δεν είναι κάτι σοβαρό βρε αδερφέ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα