Γκράινερ: Η ομάδα της μοίρασε 1.500 ζευγάρια παπούτσια στην κοινότητα για να την τιμήσει

Newsroom
Griner

bet365

Μπορεί η Μπρίτνεϊ Γκράινερ να βρίσκεται ακόμη στις φυλακές της Ρωσίας, ωστόσο στο Φοίνιη οι Μέρκιουρι μοίρασαν 1.500 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια στην κοινότητα για να την τιμήσει.

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ κρατείται σε ρωσικές φυλακές από τον Φεβρουάριο, όταν και βρέθηκε στην κατοχή της κάνναβη, με την ενδεχόμενη ποινή της να φτάνει ως τα 10 χρόνια.

Λίγο καιρό νωρίτερα δήλωσε την ενοχή της στο δικαστήριο και όσο κυλά ο 5ος μήνας φυλάκισής της, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το WNBA και οι Φοίνιξ Μέρκιουρι συνεχίζουν να προσφέρουν στο όνομά της.

Αυτή τη φορά, συμπαίκτριες και κάθε μέλος του Φοίνιξ συγκέντρωσε 1.500 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια και τα μοίρασε στην κοινότητα. Για την πέμπτη χρονιά της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Heart and Sole Shoe Drive".

«Αυτή είναι η ημέρα 152 που η BG έχει φυλακιστεί άδικα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να την τιμήσουμε και να συνεχίσουμε το έργο της για την κοινότητά μας» είπε η προπονήτρια των Μέρκιουρι.

Η ομάδα έκανε την σχετική ανάρτηση δηλώνοντας πως δεν θα σταματήσει να προσφέρει μέχρι η Γκράινερ να επιστρέψει στην οικογένεια του Φοίνιξ.

 

WNBA Τελευταία Νέα