Πρόεδρος Ούνικς: «Ο Έρικ ΜακΚόλουμ είναι πρόθυμος να δεχθεί μείωση μισθού»

Πρόεδρος Ούνικς: «Ο Έρικ ΜακΚόλουμ είναι πρόθυμος να δεχθεί μείωση μισθού»

Gazzetta team
Πρόεδρος Ούνικς: «Ο Έρικ ΜακΚόλουμ είναι πρόθυμος να δεχθεί μείωση μισθού»

bet365

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ επιθυμεί να παραμείνει στην Ούνικς Καζάν και είναι διατεθειμένος να δεχθεί μείωση, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας, Εβγκένι Μπόγκατσεβ.

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει την οικονομία του πλανήτη, συνεπώς και του αθλητισμού, με τις ομάδες να κάνουν πλέον διαφορετικό σχεδιασμό από αυτόν που είχαν στα πλάνα τους, για τη νέα σεζόν.

Τα μπάτζετ της πλειοψηφίας των ομάδων - αν όχι όλων - θα είναι μειωμένα. Αυτό, όμως, φαίνεται να μην πειράζει τον Έρικ ΜακΚόλουμ της Ούνικς.

Η ομάδα του Καζάν θα του κάνει μείωση και ο ίδιος το αποδέχεται, με τον πρόεδρο να λέει πως αυτό που κάνει ο παίκτης του, είναι αξιοθαύμαστο.

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον ατζέντη του ΜακΚόλουμ. Είπε πως ο Έρικ είναι έτοιμος να δεχθεί μείωση. Αυτό είναι αξιέπαινο, με δεδομένο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ας δούμε πως θα τελειώσουν όλα. Πιθανώς σε 7-10 ημέρες να είναι πιο ξεκάθαρο το τι μπάτζετ θα έχουμε για τη σεζόν 2020-21, οπότε και θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά για τα νέα συμβόλαια», είπε ο Εβγκένι Μπόγκατσεβ στο «izvestia.rs».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλές προβλέψεις επί του θέματος. Θα αρχίσουμε να παίζουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου; Ωστόσο, τα κρούσματα στη χώρα δεν μειώνονται. Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Επίσης, κανείς δεν εγγυάται ότι το δεύτερο κύμα του ιού δεν θα αρχίσει και η σεζόν δεν θα σταματήσει ξανά στα μισά. Συνεπώς, στην διαδικασία των συμβολαίων θα υπάρχουν κάποιοι όροι. Για παράδειγμα, αν η σεζόν υπό όρους τον Νοέμβριο, ο παίκτης θα πάρει ένα ποσοστό του ετήσιου μισθού του».

Η Ρωσία έχει 476.043 κρούσματα μέχρι σήμερα και 5.963 έχουν χάσει τη ζωή τους.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα