Πρόεδρος Ζενίτ: «Η πτώση στο ρούβλι θα στοιχίσει πολύ»

Πρόεδρος Ζενίτ: «Η πτώση στο ρούβλι θα στοιχίσει πολύ»

Gazzetta team
Πρόεδρος Ζενίτ: «Η πτώση στο ρούβλι θα στοιχίσει πολύ»

bet365

Ο Αλεξάντερ Τσερκόβνι τόνισε πως η Ζενίτ δεν μπορεί να κάνει ακόμα σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, χωρίς να έχει κάποια συγκεκριμένα δεδομένα.

Όπως το σε ποια διοργάνωση θα παίζει η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης την προσεχή σεζόν και τι θα γίνει με την οικονομία, μετά την κρίση που έφερε ο κορονοϊός.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ζενίτ μίλησε στην «izvestia» και είπε:

«Είναι λογικό πως η οικονομική ζημιά των συλλόγων σε όλα τα επίπεδα θα φέρει και αλλαγές στα συμβόλαια. Εμείς, ως Ζενίτ, θέλουμε πρώτα να ξέρουμε σε ποια διοργάνωση θα αγωνιστούμε την επόμενη χρονιά.

Δεν έχει νόημα να μιλάμε για μεταγραφές και συμβόλαια. Κατά κανόνα, τα συμβόλαια αφορούν ξένο νόμισμα και η πτώση στο ρούβλι θα κοστίσει πολύ».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

VTB LEAGUE NEWS FEED