Νταϊσόν Πιέρ: Από την Euroleague στη VTB για την Ούνικς Καζάν
Τον Μάιο πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Τώρα ο Νταϊσόν Πιέρ ετοιμάζει τις βαλίτσες του με προορισμό τη Ρωσία, αφού όπως έγινε γνωστό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνικς Καζάν.
Στις αρχές του Ιουλίου, η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη είχε ανακοινώσει ότι η κοινή πορεία του 31χρονου φόργουορντ με τον τούρκικο σύλλογο, μετά από μισή δεκαετία είχε φτάσει στο τέλος της.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Πιέρ στο επίπεδο της Euroleague μετρούσε κατά μέσο όρο από 3,3 πόντους με 2 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ σε 11:33 λεπτά εντός παρκέ.
Euroleague champion, Dyshawn Pierre is the new player of Unics Kazan from Russia!#BeoBasket
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) August 21, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
