ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επίθεση από χούλιγκαν στον Σβεντ!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επίθεση από χούλιγκαν στον Σβεντ!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επίθεση από χούλιγκαν στον Σβεντ!

bet365

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Μόσχα καθώς ο Αλεξέι Σβεντ δέχθηκε επίθεση από χούλιγκαν με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αλεξέι Σβεντ δέχθηκε επίθεση από χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας (1/5) και δη την ώρα που είχε πάει να δειπνήσει σε εστιατόριο μετά την οδυνηρή ήττα της ομάδας του από την Λοκομοτίβ Κουμπάν η οποία στερεί από την ομάδα του στρατού να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην VTB League.

Στην εν λόγω ενημέρωση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο παίκτης της ομάδας μας, Αλεξέι Σβεντ, υπέστη επίθεση από χούλιγκαν χθες το βράδυ στην έξοδό του σ' ένα από τα εστιατόρια της Μόσχας. Ο μπασκετμπολίστας υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι από πτώση και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο παίκτης επικοινώνησε με την αστυνομία για να διερευνήσει το περιστατικό.

Λόγω του τραυματισμού, ο Σβεντ δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στους επόμενους αγώνες της ομάδας.

Ευχόμαστε στον Αλεξέι ταχεία ανάρρωση!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα