Ανανέωσε και ο Βοροντσέβιτς στην Ούνικς Καζάν

Ανανέωσε και ο Βοροντσέβιτς στην Ούνικς Καζάν

Ανανέωσε και ο Βοροντσέβιτς στην Ούνικς Καζάν

bet365

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ούνικς που ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 34χρονο φόργουορντ για ακόμη έναν χρόνο.

Η σεζόν στην EuroLeague ολοκληρώθηκε πρόωρα για την Ούνικς με τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων έπειτα από την εισβολή στην Ουκρανία ενώ σε ό,τι αφορά της VTB League, η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς τερμάτισε στην τρίτη θέση στη σειρά των μικρών τελικών με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η Ούνικς δεν θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball ή της FIBA ωστόσο κράτησε τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς και σήμερα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντρέι Βοροντσέβιτς.

O 34χρονος Ρώσος φόργουορντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατακτώντας τρεις φορές την EuroLeague (2008, '16, '19) και οκτώ φορές τη VTB League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα