ΤΣΣΚΑ: H Mozzart Sport... στέλνει τον Εμίλ Ραΐκοβιτς στον πάγκο της

ΤΣΣΚΑ: H Mozzart Sport... στέλνει τον Εμίλ Ραΐκοβιτς στον πάγκο της

Newsroom
ΤΣΣΚΑ: H Mozzart Sport... στέλνει τον Εμίλ Ραΐκοβιτς στον πάγκο της

bet365

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mozzart, ο Εμίλ Ραΐκοβιτς αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι πληροφορίες για το μέλλον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέφτουν... βροχή. Μετά την απόφαση των λοιπών μετόχων της EuroLeague για τη μη συμμετοχή των ρωσικών ομάδων τη νέα σεζόν και την αντίδραση του Αντρέι Βατούτιν, η Mozzart Sport παρουσίασε τα δεδομένα για την θέση του προπονητή.

Με το δημοσίευμά της, λοιπόν, αναφέρει πως ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην άκρη του πάγκου αναμένεται να είναι ο Εμίλ Ραΐκοβιτς.

«Οι Ρώσοι γράφουν πως ο Ζόραν Λούκιτς θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Ο επόμενος τεχνικός θα είναι Βαλκάνιος, αλλά από ένα μέρος λίγο πιο νότια» γράφεται χαρακτηριστικά τονίζοντας πως απομένουν οι ανακοινώσεις για τον κορυφαίο κόουτς της VTB League για το 2019 (είχε αναδειχθεί όντας προπονητής της Αστάνα).

Έχει καθοδηγήσει επίσης την MTZ από τα Σκόπια, αλλά και την Σταλ.

@Photo credits: vtb

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα